writing-img

Biopsija in elektrokoagulacija materničnega vratu

clock-img

30.09.2009, 14:19

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Prosila bi za izkušnje in nasvete.

Zaradi kontaktnih krvavitev so mi pred dobrimi 3 tedni opravili elektrokoagulacijo mat.vratu in biopsijo. Nato sem še dober teden imela močne bele izcedke, nato pa sem začela krvavet, ker je bilo to nekako v času ko naj bi prišla m. sem mislila da so te krvavitve torej user posted image . Ampak po dobrem tednu in pol se krvavitve niso ustavile. Malce so se zmanjšale a ustavile se niso. Ali je to normalno? Kakšne so vaše izkušnje? Koliko časa traja da se stanje normalizira. Pri G sem naročena šele konec meseca in ne vem ali naj počakam ali naj grem prejuser posted image

Hvala za pomoč

clock-img

30.09.2009, 16:37

clock-img

šica

pencil-img

10

nimam izkušenj, vendar menim, da ne bi bilo slabo, če bi ginekologa vsaj poklicala, da ti pove ali je to OK ali pa se pridi takoj pokazati. S takimi stvarmi se pač ni za zafrkavati.
Srečno

clock-img

30.09.2009, 20:18

clock-img

Anonimen

Pomoje to ni čisto normalno ... jaz sem bila na kolposkopiji in biopsiji materničnega vratu v 15. tednu nosečnosti ...  sem nepojasnjeno krvavela iz MV ... no ampak po posegu sem kak dan ali dva še po malem imela kot izcedek svežo kri, nato pa par dni rjavkasto nakar se je vse skupaj ustavilo in ni bilo nobenega krvavega izcedka več. Tako da jaz bi na tvojem mestu sigurno poklicala G in ji povedala za tele tvoje krvavitve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem