writing-img

Birkenstock natikači

clock-img

14.06.2007, 12:45

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

..ali jih imajo kje v Sloveniji? Pa take lepše, ženske, ne tiste, ki so kot češki...Jaz bi imela kakšne barvne, z rožicamiuser posted image . Vem, da so lani v Jello imel full izbiro takšnih natikačov (sicer ne Birkenstock) letos jih ni pa nikje za dobit..Mi je full žal, da jih nisem lani kupila user posted image ..No, če katera ve kje bi jih imeli se priporočam...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.06.2007, 12:50

clock-img

Anonimen

Kaki natikači so pa to?user posted image

Maš kakšno slikico?

clock-img

14.06.2007, 13:02

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V Lj pri cankarjeve domu je Birkenstock trgovina.

clock-img

14.06.2007, 13:43

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ej, Naja, hvala ti. Pa veš, če imajo tudi takšne bolj moderne in mladostne ali samo tiste klasične?

Aspirin, to so taki čist navadni natikači, poglej si na netu, men neki komp nagaja pa ne morem niti linkov dat, niti slikc lepit user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

clock-img

14.06.2007, 13:54

clock-img

Anonimen

To so taki in drugačni natkači in sandali v takim plutovinastim podplatom:

user posted image
http://birkenstockbeach.com/ecom/BrowseStore.php?category=5581

clock-img

14.06.2007, 13:55

clock-img

Anonimen

Drugače ima pa Sketchers tudi take natikače. Poglej v Massu, pa tudi na supergah.si so kakšne.

clock-img

14.06.2007, 13:56

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

kukr sm jst slišala se baje trgovina zravn cankarja počas zapira, nism pa sureuser posted image

clock-img

14.06.2007, 13:56

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Splišni, hvalauser posted image . In nalepla si ravno tiste, ki so meni najbolj všeč user posted image , ampak žalo so tudi eni dražjih pri njih user posted image

clock-img

14.06.2007, 14:01

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

V Massu ni nič, samo neke kiči-kiči, ki pa mi niso všeč. Sem našla ene od Benettona, pa žal ni bilo cifre. Na Superge.si pa nisem našla nič, nimam pojma kaj naj dam v iskalnik, vse se mi pa ne da pregledovat...

clock-img

14.06.2007, 14:04

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Vtipkaj Skechers na Superge.si, imajo na voljo dva modela, no ja...

clock-img

14.06.2007, 22:21

clock-img

Anonimen

user posted image

Tele so en od Sketchersk s superg.si. Te so bile meni lansko leto zelo všeč, sem se komaj premagla, da jih nisem kupila. Pa še ene imajo.

Link:
http://www.superge.si/html/svn/349-AA_1.shtml

clock-img

19.06.2007, 13:56

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Joj, hvala za vse linke, ampak jaz ne bi imela takšne ki so kao japanke, ampak one klasične..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem