writing-img

Birma-darilo

clock-img

09.04.2006, 07:43

clock-img

Anonimen

Vabljena sva na birmo od nečakinje. Zdaj se je pa zataknilo pri darilu.

Sva brez idej. Zlatnine ne mara. Razmišljala sva o denarju, saj bi poleti rada obiskala tečaj za nemščino v tujino. Ampak koliko dati?

Kaj pa malo boljša sončna očala (jih nima), mp3,...?

V kolikšni vrednosti se dajo darila ob taki priložnosti?

Prosim pomagajte iz zagate!

clock-img

09.04.2006, 09:59

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Moja hči ima drugi mesec birmo in bo najbolj vesela denarja (midva sva ji kupila mp3 za 30.000). Drugače pa je pri nas navada, da povabljenci prinesejo kakšno manjšo pozornost, ali pa dajo denar tam nekje do 10.000 in nikakor ne več.

Lp

clock-img

09.04.2006, 12:29

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Če ni nobeden od vaju za botra, ji lahko dasta denar, saj so ga otroci zelo veseli, še posebej, če za kaj varčujejo: Primeren znesek pa je 10.000.- do 20.000.- (odvisno od tvojega finančnega statusa). Aranžiraš pa lahko tako, da kupiš enega angelčka, denar zaviješ v rolco in ga daš angelčku v roke. Še najbolje pa je, da neseš kar v cvetličarno, če nisi vešča zavijanja. Naša punca je bila tega zelo vesela in ima angelčka na posebnem mestu.

Lp

clock-img

09.04.2006, 19:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če si želi MP3, se mi zdi to dobro darilo. Če pa se boš odločila za denar, pa mislim, da bo 10.000,00 dovolj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.04.2006, 22:12

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kaj pa,če bi ji podarila darilne bone.Npr. od City parka,pa si sama kupi,kar ji je všeč.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.04.2006, 08:48

clock-img

Anonimen

15. jürjov

clock-img

10.04.2006, 08:50

clock-img

Anonimen

Hvala  vam za nasvete.

Darilne bone sva tudi razmišljala (Europark-so eni boni ali za vsako trgovino posebej?).

Sicer pa vidim, da moja predstava koliko denarja dati ni bila tako napačna in sva se gibala okrog teh zneskov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem