writing-img

Birma - darilo?

clock-img

22.05.2005, 08:46

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Povabljena sva na birmo k sinu od naših kolegov. Pojma nimam, kaj bi mu kupila za spomin. Kaj se kupi tako, če greš kot povabljenec? Namreč ko sem jaz šla k birmi, sem dobila darilo le od botra.

LP Piaf

clock-img

22.05.2005, 09:03

clock-img

paris

pencil-img

1304

Moj sin je šel tudi letos k birmi in je od družine in prijateljev dobil večinoma denar-od 3000do20000(babi),se mu je kar veliko nabralo.Je bil še najbolj vesel,saj si bo tako lahko kupil kar bo sam hotel.
Lp Paris

clock-img

22.05.2005, 12:51

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Najbolje, da mu daš nekaj denarja. Pa ne pretiravaj.

clock-img

22.05.2005, 13:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tudi pri nas je darilo le od botra, ostali prinesejo le kakšno čokolado, majčko, knjigo (Dannijev dnevnik) ...

clock-img

22.05.2005, 13:55

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Itak imajo najrajš denar.

clock-img

22.05.2005, 15:46

clock-img

Abby

pencil-img

617

Ko sva bila z možem povabljena na prvo obhajilo njegove nečakinje, ji nisva dala nič, pa prav sva naredila.
Obrazložitev: konec kosila nas je njen fotr takorekoč nagnal ven (vsal in se zahvalil za družbo etc. in se poslovil, potem pa čakal, da smo šli), da ja ne bi kdo prosil za še en kos torte.
Nadalje: ko sem rodila drugega otroka in prvega moškega v horizontalni liniji (kar je njim ultra pomembno - tašča je ob rojstvu moje hčerke rekla "No ja, saj lahko še enkrat probata"), mi je svakinja, ki zasluži čez 300.000 neto mesečno, prinesla cvet orhideje z besedami "Zaenkrat samo tole". Ko so se čez nekaj časa povabili k nam na obisk, pa niso prinesli nič fantiču, ki se je rodil, in niso prinesli nič hčerki, ki je ravno imela rojstni dan. Mimogrede, tašča, kateri sem naposled rodila dolgo pričakovanega moškega vnuka, mi je v zahvalo prinesla en kos peciva.
Ne vem, zakaj bi se obremenjevala z nekimi silnimi darili za druge, če se oni še spomnijo ne na moje otroke.

clock-img

22.05.2005, 20:37

clock-img

Anonimen

;)mi smo zadnjič bili na prvem obhajilu pa sem mu dala deset tisoč.danes smo bili na roj.dnevu pa pet.junija gremo na birmo pa tudi nevem ali bi kupili darilo ali dali denar res več nevem.:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem