writing-img

Bishop

clock-img

15.05.2005, 10:26

clock-img

zi&mm

pencil-img

312

Ojla,

pravzaprav ne vem kam naj postavim to vprašanje. Včeraj me kliče kolegica, ki je ravno tako :nosecka: a ni prijavljena na RR :( in pravi, da ji je ginekolog na odpustnem pismu poleg ostalih zaznamkov napisal BISHOP 3-4, ko ga je vprašala, da kaj je to je rekel, da ji bo sestra razložila, ker njega čakajo druge pacientke; od pojasnila kaj bi to bilo pa nič, ona pa je vsa preplašena ker ne ve zakaj se gre.

Drage moje, sama nisem zasledila še nikjer tega izraza in zato rabim vašo pomoč. Če katera ve kaj naj bi to pomenilo, bi ji bila hvaležna, če napiše.

Lepo nedeljo :rozica:

Mili (:nosecka: ;PDP 18/5)

clock-img

15.05.2005, 14:45

clock-img

Anonimen

Bishopovo točkovanje se nanaša na zrelost materničnega vratu, če je pod 4, se smatra, da še ni zrel.

clock-img

16.05.2005, 14:15

clock-img

zi&mm

pencil-img

312

Selena hvala :rozica: ,
sva šle prebrat knjigo "Nosečnost in porod" ter tam tudi našle odgovor; le-ta naj bi bil zrel ko ga ocenijo s točko 9 vendar nikjer ne piše koliko časa potrebuje da dozori oz. da od 4 pride do 9točk... pustimo času čas...
Lp,
Mili

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem