cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blago (tekstil) iz Ikee

clock-img

15.01.2012, 10:13

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Zanima me, kako se glede razmerja kvaliteta:cena obnese metrsko blago iz Ikee. Katerega se splača kupit, lahko mi nalimate linke z Ikeine strani ipd. Za šivanje zaves (za zastiranje, ne navadnih dekorativnih), posteljnine, okrasnih blazin, igrač, nakupovalnih torbic itd.

clock-img

15.01.2012, 10:57

clock-img

hrchy

pencil-img

949

jaz sem kupila tega:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20163468/
za blazino za dojenje in nimam pripomb.

clock-img

15.01.2012, 12:20

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Razmerje cena - kvaliteta je super, jaz večinoma šivam samo iz Ikeinega blaga, ker je res trpežno in cenovno zelo ugodno. Ni primerjave pri dekorativnem blagu, ki pri nas stane od vsaj 16.90€ dalje ali še raje 21.90€ naprej, v Ikei so pa od 5-9e.

clock-img

15.01.2012, 14:46

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Hvala, punci, torej bom nabavila user posted image

clock-img

15.01.2012, 19:01

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz prej nisem nikoli kupovala meterskega blag, pa me je ravno Ikeino blago premamilo. Nisem znala si ga odrezat, pa sem si mal ogledovala stranke, zgledale so kot profesionalne šivilje. Naredila sem 6 blazin za sedežno, vsi ki so jih videli so jih zelo pohvali. Všeč mi je kvalieta blaga, lepo se šiva, poceni je. Za 6 blazin sem kupila mislim da tam za 20 evrov, za polnilo porabila stare vzglavnike. Nove blazine bi me stale zihr 50 evrov. Pa še ponosna sem na svoje prvo šiviljsko delo (no skrajšam, pa pošivam že kaj, več ap nisem). 

clock-img

16.01.2012, 18:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem