writing-img

Blato 5 mesecev starega dojenčka!

clock-img

05.11.2007, 09:29

clock-img

sončica1

pencil-img

59

Zadnje čase opažam da ima moja Kaja, ki je stara 5 mesecev zeleno blato. Včasih je imela vedno rumeno. Se še dojiva. GH ji še ne dajem oziroma samo malo poskušava par žličk, pa še to ne vsak dan. A mislite da bi se mogle it pokazat zdravniku? Drugače pa je zadovoljna, se smeji nič ne kaže da bi bilo kaj narobe.

lp

clock-img

05.11.2007, 09:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.11.2007, 09:48

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

tudi pri nas je zelo pogosto zeleno je star 5 mesecev.

clock-img

05.11.2007, 21:14

clock-img

soncnica07

pencil-img

87

Pri nas je imela zeleno blato ponavadi po bučkah..

clock-img

07.11.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

Baje je blato zelene barve, ce prevec zraka "poje" med dojenjem. To mi je pediatrinja rekla.

clock-img

02.12.2007, 12:21

clock-img

helena27

pencil-img

29

Naš je star 4 mesece. Zeleno je kakal cel mesec po tem ko sva začela jest AD3. Sedaj sva spet na rumenem. Je pa zelo tekoče. (Se dojiva.) Kako "tekoče" pa vaši kakajo?

lp

clock-img

02.12.2007, 14:14

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

če dojiš je normalno da je drekec tekoči, glede barve pa dokler ni sivkaste barve je vse ok

clock-img

03.12.2007, 22:12

clock-img

pikam

pencil-img

70

kaj pa pomeni sivkasta barva? Naša ima ta teden tud čudne barve (delno dojena, večinoma pa Novalac AC1)...zelena, vojaška zelena, sivkasta, rumena...vse sorte.

clock-img

03.12.2007, 22:59

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

če daješ novalac imajo dojenčki čudno barvo blata, saj sin od  kolegice  je imel tud tem. sivega pa je zdravnica rekla da ni nič hudega.
jaz sem še vedno panična glede barve, patronažna mi je rekla samo da ni sive barve in to gledam, če ti je blato sumljivo pokliči v pediatrijo in mislim da ti bodo rade pomagale.
Mislim pa da je blato čudno zaradi novalaca.
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem