writing-img

Blato med nosečnostjo

clock-img

07.06.2007, 15:39

clock-img

NELY00

pencil-img

51

Na začetku prav vse lepo pozdravljam.Že od začetka nosečnosti pa do danes nimam problemov z prebavo kot nekatere user posted image , sem pa opazila da je blato nenavadno zelenkaste barve,pa me zanima če se to pojavlja še pri kateri in ali je to kaj nevarno.Hvala vam za odgovore.Lep pozdrav vsem

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 8.6.2007 15:04:47 >

clock-img

07.06.2007, 15:51

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
tudi jaz imam v nosečnostih probleme s prebavo. Nič mi ni pomagalo. Razen ko sem imela preglede. Takrat pa je delala psiha. Sem rekla  mojemu G, da bi me moral večkrat naročiti.user posted image
Moje blato je bilo črne barve, verjetno zaradi tablet Elevit.
Sedaj, ko se pa bližam sredini nosečnosti, se mi pa tudi prebava malo prebuja. Je že boljše!

clock-img

07.06.2007, 15:55

clock-img

eya

pencil-img

4615

Moje blato je bilo tudi temno zeleno, ko sem začela jesti sirup z železom, mogoče je tudi pri tebi to vzrok. Ni nič nevarno.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.06.2007, 15:57

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

A gre nosečnost že malo poti koncu? Ne se bati, to je čist normalno ker dojenček pritiska na prebavila. Ne se čuditi, če boš imela celo drisko.  Men je skoz neki ropotalo tam spodajuser posted image hehe
lp Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem