cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blazine za spanje

clock-img

11.09.2008, 18:05

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Imam en problem, in sicer se moj user posted image  v spanju zelo premika in vedno konča na hrbtu. Star je šele 3 tedne.

Ali obstajajo kakšne blazine, da se ga podpre oz. založi in kje se jih da kupiti.

Sicer sem mu že dala zvito brisačo za hrbet, ampak je tako živ, da bi moral imeti nekaj bolj stabilnega, ker to nič ne pomaga. Nekaj v smislu obroča za dojenje, samo da bi bilo to za dojenčka primerno za v posteljico. Kolegica mi je rekla, da se dobijo take kačke, samo da ima ona to iz Nizozemske. Ali je pri nas kaj takega.

Hvala za pomoč.

clock-img

11.09.2008, 19:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Takrat, ko se dojenček začne obračati, je dovolj močan, da se ga ne rabi več podpirati.

Probaj ga dati na bok tako, da bo bolj naprej torej proti trebuhu in ne čisto na bok, ker se potem res hitro zvrne nazaj.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

11.09.2008, 19:45

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Takrat, ko se dojenček začne obračati, je dovolj močan, da se ga ne rabi več podpirati.

Probaj ga dati na bok tako, da bo bolj naprej torej proti trebuhu in ne čisto na bok, ker se potem res hitro zvrne nazaj.

Ja, tako, kot je napisala Paštetka. Položi ga na bok, potem pa spodnjo nogico potisni nazaj, zgornjo pa pokrčeno čez, tako nekako kot pri položaju za nezavestnega
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

12.09.2008, 19:17

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Hvala za nasvet. Saj ga kar dobro založim, tako, da se nazaj sploh ne more obrnit, ker imam eno malo in še eno veliko brisačo podloženo, ampak problem je, ker se 10 cm prerine naprej pol pa obrne na hrbet user posted image . Pa komaj 3 tedne je star. Danes smo imeli sistematski pregled, pa je še pediatrinja rekla, da je zelo močan, glede na to, da je bil rojen skoraj 1 mesec prezgodaj in da je star šele 3 tedne.

Ga bo še tako polagala, kot sta mi svetovali - bomo videli kaj bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem