writing-img

Bled - poslovno, kaj pa v prostem času?

clock-img

04.09.2008, 13:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, sredi oktobra grem poslovno za 3 dni na Bled, zelo verjetno se bom odločila tudi kar za nočitve tam, saj se mi zdi precej mimo dnevno vozit nazaj v Ljubljano. Hotel sicer še izbiram, vendar se nagibam k izboru hotela Trst, ki mi je ponudil precej ugodno ceno, vanjo pa je vključen tudi vstop v Wellness h. Toplice ter v Wellness Živa.

Kot Ljubljančanka Bled poznam zgolj po družinskih izletih, kremšnitah, sprehodih okoli jezera. Kaj lahko proti večeru na Bledu - poleg že planiranega obiska wellnessa - še počnem? Saj bom verjetno polno zaposlenauser posted image , ker bo vsaj polovica udeležencev tudi ostalo tam, ampak me vseeno zanima, kateri lokalčki so za obiskat, kam se gre lahko zvečer na večerjo (izven hotela). Zanima me predvsem srednji in višji nivo storitev.

Blejke, Blejci (je kakšen tu?user posted image ), dajmo, eno promocijo vašega kraja, prosim!

Hvala.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 4.9.2008 13:02:20 >

clock-img

04.09.2008, 13:12

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Oktobra je Bled zvečer bolj kot ne zapušen, lokalčki prazni oz. so v njih "lokalci".

Oglej si zlatarne "Doro" pod hotelom Park in pa "Laurus" zraven knjigarne, nasproti hotel Tolplice. Zelo lepe stvari, unikatne, če ti je všeč zlat nakit.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

04.09.2008, 20:18

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Od Bleda do Ljubljane imaš pol urce - če si slučajno premisliš user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

05.09.2008, 10:55

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Jest sem se vozila v Ljubljano domov spat. 

clock-img

05.09.2008, 14:52

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Vem, koliko je od LJ do Bledauser posted image  in tudi vem, da še vedno ostaja opcija, da se lahko domov vozim dnevno.

Ampak moje vprašanje se je nanašalo na to, kaj lahko na Bledu počnem, kaj je vredno videti, katere lokale priporočajo domačini....

Viv, hvala. Udar za mojo denarnico.user posted image

clock-img

05.09.2008, 19:40

clock-img

Anonimen

kam se gre lahko zvečer na večerjo (izven hotela). Zanima me predvsem srednji in višji nivo storitev

Vila Preseren ni opcija?

Nisem domacinka, na zunaj pa izgleda, da bi bil prostor primeren. Lahko da tudi ni, naj povedo pogostejsi obiskovalci :). Vcasih je bila dobra restavracija na gradu...kako je danes, zal ne vem.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 5.9.2008 19:41:18 >

clock-img

06.09.2008, 22:40

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja Nika, Vila Prešeren je zakon. Povem iz prve rokeuser posted image

clock-img

07.09.2008, 21:21

clock-img

darja72

pencil-img

614

Vila Prešeren, Okarina, Kraljeva klubska hiša in Jezerska hiša na golfplacu. Pa verjetno bi se še kaj na gostinskem področju našlo. In seveda poletno sankanje na Straži, pa obisk L'occitana, trgovine Lacoste in HH štacune v t.i. Gadafiju.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

07.09.2008, 22:42

clock-img

Palčica*

pencil-img

278

Evo eno mnenje gostinke...pa še uvožene blejke.
Kar se tiče Vile Prešeren (moj dela tam),super izbira,ampak roko na srce v lepem vremenu,ko je aktualna terasa.Kar se hrane tiče je zame (pa res rada dobro jem) trenutno najboljša izbira Gostilna Pungerščak (bivši Mangart če kaj pomaga),drugače-pelješ se proti Pokljuki in zaviješ levo kot da bi šla na železniško postajo ali veslaški center. Takoj,ko zaviješ je prva ali druga hiša na levo. Toplo priporočam. Tudi v restavraciji Labod-za hotelom Jelovica je hrana v redu. Če ti zadiši dobra pica ali solata nikamor drugam kot v pizerijo Rustika.
Kar se lokalov tiče...mogoče Apropo v centru,Devil-pod hotelom Park imaš odprt do 03 zjutraj,če se ti ne bo dalo še spat,Art caffe je tud fajn (mimo glavne avtobusne postaje po klancu proti jezeru),Troha pub če si za dober coctail...
Evo toliko na brzino. Upam,da sem pomagala.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

clock-img

08.09.2008, 12:30

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Super ste, punce, iskrena hvala. Zdaj imam pa toliko "materiala", da bo 3 dni premalo.user posted image  No, saj na Bled pridemo tudi sicer, pa bomo že podelali vse po vrsti....

Zaenkrat imam rezervacijo v h. Jelovica, mi je ponudil najbolj ugodno, tako da bo tista restavracija Labod vsekakor zelo aktualna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem