writing-img

Bliža se novo leto ...

clock-img

29.10.2008, 13:52

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Bliža se novo leto, rabila bi če ima kdo kaj kako se izdela NOVOLETNI ŠKORENČEK iz filca (taki kot jih imajo v filmih pred kaminom),  snežaki(npr.iz stiroporja ali česa drugega), dedek mraz  in kakšen novoletni okrasek za jelko ali za kam drugam obesiti (strop,...)

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 29.10.2008 17:01:50 >

clock-img

29.10.2008, 21:49

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Mislim, da boš tukaj našla precej idej....http://www.allfreecrafts.com/christmas/...čene pa vpiši v google CHRISTMAS DECORATION ali CHRISTMAS CRAFTS pa boš še kaj našla...

Fajn ustvarjaj...

www.by-ab.si

clock-img

30.10.2008, 22:34

clock-img

Anonimen

clock-img

01.11.2008, 09:00

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Jaz sem jih ravno začela izdelovati, škorenčke namreč.Narjeni bojo iz blaga, gor pa bo imel vsak izvezen en motivček, pa številkico seveda.Lahko ti pošljem slikco, imam že nekaj narejenih.

clock-img

01.11.2008, 18:28

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi smo ravno das maso razvaljali in nato izrezali z modelčki za piškotke zvezdice, srčke, smrekice. Potem smo jih dali sušit v štedilnik. Zdaj čakajo na barvanje. Uporabili jih bomo pa za božično drevo in za čestitke.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

07.11.2008, 22:03

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Mi smo ravno das maso razvaljali in nato izrezali z modelčki za piškotke zvezdice, srčke, smrekice. Potem smo jih dali sušit v štedilnik. Zdaj čakajo na barvanje. Uporabili jih bomo pa za božično drevo in za čestitke.

za kok časa paštetka in na kolk C? hvala

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

13.11.2008, 08:24

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Okraske se lahko naredi tudi iz slanega testa.  Testo se da tudi lepo pobarvat, za tako svetlo rjavo naravno barvo se lahko obarva s (skuhano)  kavo pa še kaj bi se našlo v kuhinji kar bi dalo testu barvo, malo je treba poiskusit.

Obnesejo pa se tud navadne temparke, ali pa spreji ( srebrni , zlati ..), fino jih še polakirat s prozornim lakom.

Okraske pa sem sušila kar na radiatorju, malo dlje traja ampak se posušijo

Sicer pa se na netu najde ogromno idej za ustvarjanje.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem