writing-img

Blitva-kaj skuhat?

clock-img

21.08.2007, 13:51

clock-img

Valentina

pencil-img

217

..pa da ni v kombinaciji riba-krompir oz. "špinačna" juhauser posted image

clock-img

21.08.2007, 13:54

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Kaj pa špinača, pire krompir in po možnosti zraven še kuhana govedina. Jaz to kombinacijo obožujem.

clock-img

21.08.2007, 13:58

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Blue sky, hvala user posted image  sam govedino zamenjam z jajčkom user posted image

clock-img

21.08.2007, 14:02

clock-img

Mana

pencil-img

194

TOLE ZGLEDA KAR DOBRO:

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=18292

Jaz naredim tudi lazanjo mešano: prva plast je mleto meso, druga plast je blitva prepražena s česnom....lahko je tudi samo blitvina lasagna, će imate radi zelenajvo ampak pri nas bolje gre mešana.

Dober tek karkoli že bouser posted image

clock-img

21.08.2007, 14:05

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: Mana

TOLE ZGLEDA KAR DOBRO:

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=18292

Jaz naredim tudi lazanjo mešano: prva plast je mleto meso, druga plast je blitva prepražena s česnom....lahko je tudi samo blitvina lasagna, će imate radi zelenajvo ampak pri nas bolje gre mešana.

Dober tek karkoli že bouser posted image

To je tudi fuuul dobro user posted image .

clock-img

21.08.2007, 14:05

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz pa blitvo vedno naredim s krompirjem. posebej skuham blitvo, posebej krompir v kosih. potem pa dam prepražit mal čebulce in česna na olivno olje in odcejeno blitvo in krompir stresem povrhu in vse skupaj premešam. ful dobro. za moje fante pa zraven naredim še polpete ali pa hrenovke. 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

21.08.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

kaj moraš res blitvo nujno pokapat z limonim sokomuser posted image . enkrat je bilo neki govora tu na RR

clock-img

21.08.2007, 15:45

clock-img

nora

pencil-img

601

Jaz sem zadnjič naredila poletno sarmo iz blitveuser posted image zakon!user posted image

clock-img

21.08.2007, 15:49

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: nora

Jaz sem zadnjič naredila poletno sarmo iz blitveuser posted image zakon!user posted image

Kako pa to pripraviš? A je isti postopek kot pri navadni sarmi in samo namesto zeljnih listov vzameš blitvo, ali kako?

clock-img

21.08.2007, 17:14

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Hvala za ideje!

Na kulinariki sem našla še to

clock-img

21.08.2007, 18:53

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz blitve še nikoli nisem pokapala z limoninim sokom. V bistvu sploh prvič slišim za to.

Meni so pa všeč ocvrta blitvina stebla. Najprej jih malce pokuhaš v slanem kropu, nato pa narediš pivsko testo, jih pomočiš vanj in ocvreš. Prava poslastica.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem