cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bluze Nara Camicie

clock-img

20.01.2008, 17:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

A so vredne svojega dnarja?

Me malo mikajo. Vidim, da so "drugačne" od večine bluzic.

A se jih kje na štajerskem dobi?

http://www.naracamicie.com/

Gospa sem.

clock-img

20.01.2008, 17:37

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hja, jaz imam doma 3. in vse 3 so kupljene na razprodajah. tko da so bile nekje po 25,30€. ena mi je res ljuba, ker se zaveže kot kimono, 2pa v večini časa visita v omarah,sploh ker mi sedaj čez ziziland ne gresta...

clock-img

20.01.2008, 17:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ne vem, če jih imajo kje na štajerskem... vem, da majo eno štacuno v Portorožu, eno v Kranju, eno v šiški, eno v city parku, eno v centru Lj na Nazorjevi... mogoče majo kej v Avstriji...

Jaz imam 2 - obe kupljeni na razprodajah... drgač so mi čist preveč predrage... no, obe sta mi ful všeč, material ful kvaliteten... sta ble pa cene... 45-55 EUR... je tko za posebne priložnosti... ni glih za vsak dan user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

20.01.2008, 18:31

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

včasih so se dobile v mercator centru v celju v modiani. Sam mislim da sem jesen govorila s trgovko, ki je rekla da jih ne bodo več imeli. Sama priznala da blesava politka vodstva!

clock-img

20.01.2008, 18:59

clock-img

pilar28

pencil-img

203

ojla
ja so vredne denarja.treba je it v It v center Giullia ali pa v Trst in imajo sedaj 50-70% znižano, sigurno boš našla veliko lepih bluzic in srajčk.
Jaz sem zadovoljna no.user posted image

clock-img

20.01.2008, 19:31

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Imam 2 in sta super.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

20.01.2008, 20:24

clock-img

Anonimen

Nosim eno, od davnega leta 199in nekaj, še vedno lepa :).

clock-img

20.01.2008, 21:25

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

A so vredne svojega dnarja?

Me malo mikajo. Vidim, da so "drugačne" od večine bluzic.

A se jih kje na štajerskem dobi?

http://www.naracamicie.com/

Definitivno so vredne svojega denarja, zelo kvalitetne so, čeprav niso poceni. Nekatere sem kupila 10 let nazaj, pa so še vedno kot nove.

clock-img

20.01.2008, 21:41

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Vredne grehauser posted image . Jaz imam eno že enih 8-10 let, pa se ji leta ne poznajo, čeprav je zelo prenošena. Je pa iz bombaža. Sedaj imajo te nove sintetične materiale, za katere pa ne vem kako se dolgoročno obnesejo. Jaz prisegam na bombaž in tudi nova je taka.

clock-img

20.01.2008, 22:49

clock-img

gaya24

pencil-img

944

V celju v City centru v prvem nadstropju je ta trgovina.

clock-img

20.01.2008, 23:22

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

user posted image Vredne so denarja. Imam dve, kupljeni sta bili v Lj. Ena na razprodaji. Sem pa enkrat slučajno opazila, da so v Italiji cenejše kot pri nas, da ne govoromo o ceni ko so tam razprodaje. Prvi je kupil 2 srajci moj mož v Italiji ( moški). Sta mi bili tako všeč, da sem šla v Lj gledat zase.

clock-img

21.01.2008, 08:16

clock-img

januška78

pencil-img

462

Tudi meni se zdijo vredne svojga dnarja. Jaz jih imam sigurno ene 10 (večino sem jih kupila na razprodajah), pa sem z večino zelo zadovoljna. Najbolj všeč pa so mi ravno iz razloga, ker so drugačne od ostalih. Pa imajo od bolj športnih - predvsem majčke iz mikrofibre, pa do zelo zelo elegantnih bluzic.

clock-img

21.01.2008, 08:33

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Imam jih 5. Od tega sta 2 kupljene na razprodajah.

Meni so všeč, edino za likat so ful user posted image .

Pa hvala za idejo, bom šla do Ital.  pogledat, če je kaj ostalo od razprodaj. user posted image

clock-img

22.01.2008, 08:51

clock-img

DANVARI

pencil-img

333

na Rudniku jih imajo v Outletu... lanski modeli, pa mal ugodnejši tud ko ni razprodaj, so pa itak taki modeli da se jim letnik ne pozna user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

clock-img

22.01.2008, 14:36

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Imam 3, pa so vse kupljene na razprodajah v Trstu 5 let nazaj. Jih pa zelo malo nosim, ker so mi smotane za likat.user posted image

clock-img

22.01.2008, 22:50

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Kje v Citycentru v Celju v prvem nadstropju pa so? Še nisem zasledila, pa sem mislila, da poznam vse trgovine na pametuser posted image .

clock-img

24.01.2008, 15:11

clock-img

dana

pencil-img

1395

Fajne, samo likat jih je zoprnouser posted image . In kot so že vse rekle, se jim leta res ne poznajo.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem