writing-img

Božiček ima probleme z obdarovanjem.

clock-img

23.12.2004, 09:03

clock-img

*

pencil-img

374

Kaj naj božiček podari malčkom starim 10 in 11 mesecev? In 2 leti staremu, 6 let stari punčki...Bili so pridni namreč...

Malce problemčov ima ta najin božiček:zmeden2:

prosim za nasvete!
Hvala!:kava:

clock-img

23.12.2004, 09:05

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem naši kupila take pingvinčke za v vodo v Baby Centru. So pa od 1 leta naprej, tako, da tako darilo pride po moje prav tudi 10 in 11-mesečnim. ŠŽe cena ni bila pretirana, glede na ostale cene za otroke.(nekaj čez 3000). Za ostale pa ne vem.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

23.12.2004, 09:06

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Za dvoletnika:modri:: z legokockami/Duplo ne moreš zgrešiti, ali pa kakšen bagerček od firme Bruder (so najboljši) in imajo takšna kolesa, da ne ropota in uniči parketa;) - za fantka torej.

pa-pa Mina1 32t:nosecka:

clock-img

23.12.2004, 09:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Naš božiček bo enemu ful pridnemu malemu bebeknedlu prinesel Clemmy kocke (tako ta veliko škatlo), ker je res zlato dete...

2 letniki imajo radi avtobobilčke in garaže, ali pa gasilske avte, bagre, hruške, rovokopače, vlake,...

6 let stare punčke pa - ne vem :zmeden2: mogoče kakšno didaktično igrico, če že hodi v šolo mogoče kakšno lepo peresnico ali pa ta veliko škatlo Jolly barvic (tiste, ki imajo zlato in srebrno barvico...)

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala...

lp
jana73

clock-img

23.12.2004, 09:11

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hoooojla,
Ne vem, mogoče bi šestletnici kupila kako Barbie ali tiste punčke k so zdej moderne:Bratz, ali pa kako majčko,glede na to,da se že take punčke rade štimajo..
2-letniku pa mogoče kak vlakec(vsaj moj ta mali to obožuje)ali kak avto..
Za tiste čist ta male pa ne vem..
Ciao,LadyB.

clock-img

23.12.2004, 09:42

clock-img

india

pencil-img

5342

Za deklico če ima dolge laske kakšen okrasek ali gumice,špangice,trak,...za dvoletnika recimo v Baby centru velik kamion z dodatki, hruška,... ali polžek z oblikami... za malega baucka pa morda lonček za pit,ki se ne prevrže, kakšno igračo ,ki jo lahko pred seboj potiska....:rozica::miska::angel:

clock-img

23.12.2004, 09:59

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pri 10 in 11 mesecev, ne boš mimo vdarila s kakšnim CD-jem pesmic, ali knjigico.
Dvoletnik obvezno avto, sploh kakšen glasen, frajla pa kakšen modni dodatek, mogoče otroški parfum ali kakšno majčko ali lepo spodnje perilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem