cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo

clock-img

26.12.2004, 21:05

clock-img

zmaga

pencil-img

56

Ojla punce !
Torej, včeraj zvečer, preden sem šla spat, se je prikazala gospa ta rdeča.:hudicek::hudicek::hudicek: Sem bila jezna !!! Iza je stara 5 mesecev in pol in se samo dojiva.V knjigah piše, da jo dobiš, ko nehaš dojit !?
Kdaj ste jo pa ve dobile ??? (če vprašanje ni preveč intimno )
Lep večer in mirno noč !!! :duda:

clock-img

26.12.2004, 21:09

clock-img

*

pencil-img

374

Kaj je to ta rdeča?..hahahhahhaha...
No upam, da je ne bom fasala sedaj, ko sem se pohecala:zmeden2:

clock-img

26.12.2004, 21:14

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem jo pri prvem:duda: dobila 9 mesecev po porodu,dojila sem pa 8 mesecev(6 mesecev polno)!
Druge:hudicek::hudicek::hudicek: pa še ni,:duda:je pa star 5 mesecev in pol!

lp:kuza:

clock-img

26.12.2004, 21:14

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hojla,
To je pri vsaki drugače...jaz sem jo obakrat dobila ko sta bila ta mala stara tri mesece,pa sem oba dojila...enega še sedaj dojim...
Nima veze z dojenjem..

clock-img

26.12.2004, 21:28

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Joj, tudi meni jo je prinesel, vendar že v sredo je mal pohitel.:hudicek::hudicek:. Me je skoraj kap, saj je že kar nekaj časa nisem imela. Maša bo čez en teden stara 6 mesecev in se še vedno dojiva. Sicer ne polno (en obrok ima sadje-4x se dojiva). V knjigah sicer piše da jo dobiš, ko nehaš dojiti, ampak to je teorija čisto drugačne pa je v praksi... Ene prej druge kasneje....

clock-img

26.12.2004, 21:37

clock-img

li ming

pencil-img

4

Meni jo je tudi včeraj prinesel Božiček za :darilo:, dobila sem jo pa takoj po porodu:(( oziroma takoj po končani čišči:hudicek:, se je kar skupaj držalo:(!

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

clock-img

26.12.2004, 21:56

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Jaz sem jo pa dobila dva meseca po porodu ob polnem dojenju. :hudicek::hudicek::hudicek:

clock-img

26.12.2004, 22:48

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Jst sm jo dobila 6 tednov po porodu, pa polno dojim.

clock-img

27.12.2004, 09:32

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

En mesec po porodu. Sem polno dojila.:grrr:

clock-img

27.12.2004, 11:30

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

"fasala" sem jo 5.teden po porodu, pa polo dojim še danes:zmeden::zmeden:

nimam te sreče da je nekaj časa ne bi vidla:hudicek::hudicek:

clock-img

27.12.2004, 13:27

clock-img

tanjicka

pencil-img

8

Tudi meni jo je prinesel božiček :darilo: :grrr:, pa je moj :duda: star osem mesecev in pol :bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.12.2004, 16:49

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

točno 5 mesecev po porodu ob polnem dojenju...pol je pa kar nenadoma zginila... in jo še iščem če bi se kje pojavila:zmeden:

clock-img

27.12.2004, 16:52

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Isto kot Pikabu - točno 2 meseca po porodu, prinesel mi jo je pa letošnji Miklavž..... Sedaj se je končala že druga - sem jo po 14 - dneh fasala še enkrat!

Lp, Jasna

clock-img

27.12.2004, 18:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po 3 mescih polnega dojenja:(( Jaz nič več ne verjamem knjigam. Tu so sfalil na celi črti:)-

clock-img

27.12.2004, 22:33

clock-img

Una

pencil-img

399

No zmaga, jst sm jo dobila pa danes ponoči. Bi lahko rekli na državni praznik. Ne dojim več kot en mesec in sm bila kr srečna, da sem jo dobila, ker sm nameravala sicer iti po clear blue, ker mi je bilo ful čudno, da je nisem dobila toliko časa. No, ampak zdj sm se jo že naveličala in je nočem več. Pa še takšne krče mam... Groza!!!
Papa
Una

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem