Nemogoce! Ta skrat ima stalno bivalisce v nasi kuhinji user posted image user posted image
Mislis, da se je tako razmnozil???
po moje jo je pobrisal k vam, odkar mam jaz sladkorno dieto in sem ga izbacila

.
On je zgolj orodje v tvojih rokah... (vprasaj tascico), torej, ti zaenkrat se ne rabis baklave
Haha, saj znam bit

, ampak glih na tem področju pa obema bolj odgovarja obratna vloga, mam rada bolj klasične fante (torej da ni orodje, ampak vzame stvari v svoje roke;)... No, zdaj je noben od naju ne rabi, oz. bi nama kvečjemu škodila, ker morava spet abstinirat do novega leta (history repeats, ampak tokrat vsaj ne bo pol leta

), si noben od naju ne želi spet preživet kake noči v p. še letos... Za tamale pač vse narediš, hehe. Saj bova potem nadoknadila - pa še baklavo bom lahko jedla takrat, hehe. Sama sicer še nisem opazila kakih učinkov hrane - kar se tiče orehov nismo ravno ljubitelji, mandlje mamo rajši - a majo isti učinek?
meni se zdi, da ma najbolj tak učinek kaka hrana, ki jo narediš zanj .- pa bilokaj to je - samo da ve, da je bilo to posebej zanj

.
Predvsem pa ima največji učinek, če malidve kolikortoliko zgodaj zaspita

, torej bi jima morala dat kako uspavalo v večerjo, bi bilo po moje bolj uspešno kot če on pol pladnja baklave poje

.
< Sporočilo je popravil ronja -- 16.12.2011 13:47:38 >