cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Božično-novoletni bazar

clock-img

15.11.2011, 17:01

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Pri nas v vrtcu je že več kot deset let v navadi, da organiziramo Božično -novoletni bazar...Izdelki so rezultat truda otrok in vzgojiteljic, velikokrat pa nam pri tem pomagajo tudi spretni in domiselni starši...Pribljižno polovica izdelkov, se  tradicionalno izdeluje že več let ( venčki, voščilnice, svečniki iz das mase...), vsako leto pa radi ponudimo tudi nekja novitet...Nekatere so zelo dobro sprejete in postanejo kar tradicionalne, spet druge malo manj... V vseh teh letih smo izdelovali in prodajali že marsikaj in priznam , da smo že nekako izčrpali svoje ideje...Pa sem se spomnila na vas...Med vami je veliko spretnih in domiseljnih glav user posted image , ki bodo s svojimi idejami morda poleg mene pomagali še komu...
Pa še to....zanima me, kaj ponavadi radi kupite na takšnem  bazarju  ali Novoletni tržnici in kaj pogrešate...

clock-img

15.11.2011, 20:36

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pri nas so lani imeli še ogrlice, papirnate dreveščke v lončkih,... Bu? ne vem kaj še user posted image
Sicer pa težko odgovorim na vprašanje kaj rada kupim. Najbolj pošten odgovor je, da nič user posted image . Vzamem tisto, kar mi sin pokaže, da mu je všeč (običajno nekaj kar so delali v njegovi skupini), na blagajni pa pustim toliko kot namenim dobrodelnosti. Meni ni do tega, da imam potem doma kup stvari, mi je pa OK, da nekaj prispevam za vrtec.
Dokler z mulcem nisva sama začela delati voščilnic, sem pa te najraje vzela.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem