writing-img

Bo kdo v kratkem menjal vrata?

clock-img

09.04.2010, 07:31

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Kot že naslov pove,bo kdo menjal vhodna vrata v teh mesecih.

Ker se včasih zgodi da so stara vrata še uporabna in ne veste kam z njimi,bi jih jaz z veseljem vzela oz.odkupilauser posted image

clock-img

09.04.2010, 13:12

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Koliko imaš namen dat? Sicer tole čisto zastonj verjetno ni, sam ni pa tako dosti:

Sprašujem te, ker ti mogoče lahko zrihram kaka promocijska po kaki ugodnejši ceni, ki so sicer nova in iz aluminija. Trenutno se ful dobaviteljev pri raznih firmah tepe za to, da firme kupijo njihov material in ko uvedeš njihovo novost, se da dobit kaj dosti ceneje ali pa kdaj celo zaston - kot reklama. So pa to kvalitetne stvari. Za PVC sicer ne vem, lahko se pa pozanimam.

Midva bova tako zastonj dobila čistilno napravo, ali pa če že ne, pa ful poceni.

Sicer pa, na ZS, ker to so take stvari, ki so ponavad rezervirane za določene, tako da za 100% ne morem obljubit, da se pa mogoče kje zraven uturat :=)

clock-img

09.04.2010, 13:23

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

mi jih bomo menjali, ma glede na to da je hiša stara, so temu primerna tudi vrata

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

09.04.2010, 14:24

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Poslala ZS obemauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem