writing-img

Bodiji, pižamice,... v LJ

clock-img

09.03.2005, 09:11

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Zanima me, kje v BTC-ju imajo kake fajne bodije z dolgimi rokavi, bombažne pižamice, kake spodnje dele trenirkic,... št. 80 in 86(sej menda je to naslednja od 80?). Vem za BC, Ariel, Interspar, Emporium.

Mi lahko kaj priporočate?

Aha, pa še to: imamo Cicibanove čeveljčke, ki so sicer po velikosti ustrezni, ampak ji jih takooo težko obuvam, tako da ponavadi že obupam, preden ji jih uspem natakniti. Zato greva ponavadi ven v copatkah (takrat, ko ni ateka zraven, on ima bolj potrpljenje:bravo:) in je pač v vozičku. Bi ji kupila še ene, take bolj na izi. Kak predlog?

Hvala in lep pozdravček:kuza:!

clock-img

09.03.2005, 09:14

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Živjo!

Meni je za te bombažne drobnarije všeč tudi Marks&Spencer v City Parku. Običajno imajo bodije pakirane po 7 skupaj, pižamice pa po 3 in so zelo luštni.

LP!

clock-img

09.03.2005, 09:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz pizamce kupujem v emporiumu al pa v h&m...bodije pa sam v h&m...copatke mamo cicibanove,za ven pa nike :)

clock-img

09.03.2005, 09:33

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Ajsha, kje pa je ta trgovina? Ne poznam.

clock-img

09.03.2005, 09:34

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

teja., a so res fajn bodiji v h&m? Sej bom šla tapru tja pogledat. Naši frajli je vse premajhno, tako, da mormo celo garderobo obnovit:((, no ja, po eni strani pa:bravo:, bomo novi...

Hvala, pa, pa!

clock-img

09.03.2005, 09:40

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Marks&Spencer je v CP ob tekočih stopnicah, ki vodijo iz drugega nadstropja parkirne hiše. Če pa vstopaš iz pritličja pa je ob vzhodnem vhodu, nasproti trgovine Svarowski in malo naprej od L´Occitane.

LP!

clock-img

09.03.2005, 09:53

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hvala, Ajsha! Bom pogledala.

clock-img

09.03.2005, 10:02

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

teja., a kej veš, a majo v Millerju še akcijo Active fit?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem