writing-img

Bodite pozorni na klope

clock-img

18.06.2008, 14:03

clock-img

rumena

pencil-img

148

Naša 2,5 letnica ga je imela v lasišču, pa sem ga opazila šele, ko je bil že kar velik. Redno se pregledujemo, vendar pa sem ga v njenih  dolgih laskih spregledala. Se pa tudi ni nič praskala. Znakov ni nobenih in upam, da jih tudi ne bo.

clock-img

18.06.2008, 21:06

clock-img

nanč

pencil-img

1131

oh,ti klopi!Naša ga je imela letos že trikrat,skoz iz vrtca..Sma jo dala zato cepit proti klopnemu menigitisu,kr jo majo tak radi..baje so bili tudi pozimi.

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

18.06.2008, 22:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Paziti moraš, če bi nastal kakšen madež okoli mesta ugriza. Recimo beli krog z rdečim robom, ki raste. Proti klopnemu meningitisu je cepljen tudi naš. Ampak tudi borelioza je nevarna bolezen.

clock-img

18.06.2008, 22:14

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Zaenkrat se ni nič pokazalo,hvala bogu!Smo vsaj pomirjeni,če vsaj menigitisa ne fasa.Upajmo,da jih bo čim  manj(klopov)

clock-img

18.06.2008, 22:36

clock-img

Tempera

pencil-img

40

Naša triletnica ga je tudi imela danes v lasišču, sem ga odstranila, še preden je bil prisesan. Upam, da ne bo nobenih kolobarjev ...

clock-img

18.06.2008, 22:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Edino zaradi klopov in uši sem vesela, da je naša 3 letnica "boga" pri laseh - pa še ti so blond user posted image .
Je pa ga moja najstarejša mesec nazaj imela v uhlju - na zgornjem robu čisto notri.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.06.2008, 22:59

clock-img

nanč

pencil-img

1131

No,klope že poznamo,zdaj pa čakamo še,če bomo dobili še uši,glede na to,da so se pojavili v vrtcu v večji skupiniuser posted image

clock-img

18.06.2008, 23:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nanć nič bat zaradi uši - ni rečeno, da jih bo tvoj otrok dobil

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.06.2008, 11:21

clock-img

nanč

pencil-img

1131

I hope souser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem