writing-img

Boji se dežnika

clock-img

14.03.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

Prav panično se ga boji. Jo je tako smotano nosit do avta in iz njega, imam občutek, da jo s tem na nek način mučim. Oblačit pelerino za nekaj metrov mi je komplicirano, da je mokra, pa spet ne gre.

Ima še kdo podobne izkušnje? A kdo ve, od kje bi bil tak paničen strah in kdaj mine?

clock-img

14.03.2007, 19:40

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ali jo je strah vsakega dežnika a le tistega velikega? Naša ima nek dežnik v obliki pikapolonice.

clock-img

14.03.2007, 19:44

clock-img

Anonimen

Na majhnega še pomislila nisem...hvala za idejo user posted image !

clock-img

14.03.2007, 19:44

clock-img

maca24

pencil-img

269

Otroci se pač bojijo stvari, ki jim niso vsakdanje. Naš se je naprimer bal Telebajskove žoge, ker ko se je je dotaknil, se je oglasil določen zvok. Ne smeš ga silit v stvari, bo že sam, ko bo pripravljen. Tudi naš otrok se je začel sam igrati z žogo. Boš pač mogla malo potrpet in oblačit tisto pelerino.

clock-img

14.03.2007, 19:49

clock-img

dix

pencil-img

897

naš se pa boji GUMBOV!!! user posted image user posted image

Tako da pri nas vse srajce, hlače z gumbi, jakne z gumbi odpadejo. Pa če imam jaz ali kdorkoli drug gumbe se začne jokat ko ga držiš. Aja, pa ko gre spat vsak večer reče NE GUMBOV ko ga pokrivam, tako da res moram pazit kako obrnem odejo.

clock-img

14.03.2007, 20:53

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, Mič, otroškega ji kupi. Dobijo se takšni z različnimi liki iz risank, ali pa celo prozorni. Tako jo lahko na finto dobiš, da lahko skozi dežnik opazuje, kako dežek pada.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.03.2007, 22:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem tudi na otroškega pomislila. Pa skupaj ga gresta lahko kupit, da si ga sama izbere.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.03.2007, 22:14

clock-img

Anonimen

Vidim, da bo tole cel projekt user posted image . Ko bi vsaj kakšno risanko gledala.....pa gleda same "čudne" oddaje user posted image

Kaj pa da kar pustimo, da je mokra?  A se lahko prehladi user posted image  Ker jaz sem tudi rada brez dežnika.....

clock-img

14.03.2007, 22:17

clock-img

eya

pencil-img

4615

Hm, če gre uz avta mokra v stanovanje, kjer se preobleče, ni panike, kaj pa če greste kam drugam in bo mokra? To je pa najbrž zoprno...

Pejta po kak dežniček, mogoče te pa preseneti in si zbere kaj hudo kičastegauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.03.2007, 22:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Pejta po kak dežniček, mogoče te pa preseneti in si zbere kaj hudo kičastegauser posted image

To!! Kvaliteten kič, si me zmotivirala user posted image  user posted image

clock-img

15.03.2007, 13:23

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mič, pa kako za vraga se lahko čudiš, da tvoj otrok ne mara dežnika, ko je pa doma v Dalmaciji, kjer ni dežjauser posted image

Nasveta kakšnega pametnega pa nimam, razen da probaš s kakšnim otroškim. Imajo takšne z uhlji kao pes, mačka in te fore.No, to so ti pa itak že pred mano svetovale. Ali pa probaj s kakšno enostavno palerino, tako, ki se samo na glavo natakne, rokavov pa nima. Joj, upam, da me razumeš kakšno mislim.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem