writing-img

Boleč vrat

clock-img

26.02.2012, 09:30

clock-img

muco

pencil-img

1424

Že dva dni imam heksenšus ! Ima morda kdo kak recept..... no, kako se ga znebit ali omilit težavo?

clock-img

26.02.2012, 09:39

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Tremofor (če ti paše - če ti, potem ko se pogreješ zavij vrat v kak topel šal da se počasi ohladiš) in počivat. pa če te kdo nežno zmasira tut ni odveč...

drugač maš cel kup teh raznih gelov (jointace, ice power, olfen, naklofen) ki spodbujajo prekrvavitev, ... škodval zihr ne bojo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

26.02.2012, 09:53

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

S kakim gelom zmasiraj in zavij v šal, imej cel dan gor pa bo boljše.

clock-img

26.02.2012, 11:13

clock-img

mika

pencil-img

6485

Poleg protibolečinske tablete vzemi še pomirjevalo, da se mišica sprosti in B kompleks tbl.

clock-img

26.02.2012, 12:41

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Vrat si stuširaj izmenično z mrzlo in toplo vodo - to parkrat ponovi, nazadnje stuširaj s toplo vodo in zavij v šal. Pa kakšen aspirin vzemi, saj ta zmanjša bolečino in pospeši prekrvavitev s tem pa odplavi zadeve, ki  povzročajo bolečino iz bolečega predela.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

26.02.2012, 12:52

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ko je mene nazadnje orenk usekal (nisem mogla niti 2cm obrniti glave, avto no go,..) sem šla po 5h dneh k zdravniku (butara sem tok časa čakala na čudež) in dobila tablete sirdalud, da je popustil krč. Naslednji dan sem bila kot nova. Prej sem si pa vrat masirala z nečem kar sem dobila v lekarni in ves čas nosila šal, ampak žal ni bilo haska :(

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

26.02.2012, 18:49

clock-img

muco

pencil-img

1424

Hvala za nasvete ! Ni še dobr, ampak .... bo počas user posted image . Pa .... a ne, da me mora žena zmasirat ???? user posted image

clock-img

26.02.2012, 20:07

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Muco kolega...lahko ti svetujem samo en orenk gorenjski šnops user posted image Saj veš...0.2 vode, pa z hrastovo dilo čez hrbet orenk šus user posted image user posted image bodo težave čudežno izginile...ajd, se pa pojavijo nove...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

27.02.2012, 17:20

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pa .... a ne, da me mora žena zmasirat ???? user posted image

Ja, ampak po vratu!

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem