writing-img

Boleče in neredne M

clock-img

24.02.2009, 19:18

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Pozdravljene, babe! (se mi zdi, da moških ni tukaj, če pa sem kateremu krivico naredila, pa se naj kar javi!)

Zasledila sem, da naj bi bile boleče in neredne M vzrok za neplodnost. Zanima me, če kaj veste o tem.user posted image

Hvala vam za info...user posted image

clock-img

24.02.2009, 21:29

clock-img

analucija

pencil-img

389

pol jaz ne bi nikoli zanosila. v šusu se je prijelo obakrat. tako da to ne drži.

clock-img

24.02.2009, 22:02

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

IZVIRNO SPOROČILO: analucija

pol jaz ne bi nikoli zanosila. v šusu se je prijelo obakrat. tako da to ne drži.

se podpišem!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

25.02.2009, 07:39

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Hana, zelo boleče in neredne menstruacije so lahko posledica endometrioze, kar pomeni, da je sluznica razrašena po trebušni votlini. Ponavadi so M zelo boleče in ob M se izločajo kot neki strdki. Endoometrioza pa je lahko vzrok za neplodnost. Jaz osebni nimam izkušenj, jih ima pa moja kolegica, ki ni morala zanositi 2 leti. Potem so jo napotili na operacijo - laparoskopijo, kjer so ji odtranili žarišča endometrioze in po operaciji svetujejo zanositev v 6 mesecih, ker se endometrioza ponovi (z vsako M je slabše stanje), zato če se ne dela na user posted image , ženskam priporočajo kontracepcijske tabletke, da zaustavi to bolezen. No ona je zanosila točno 6. ciklus po M in je zdaj srečna mamica.

Upam da pri tebi ni tako.

Najini princeski raseta...

clock-img

25.02.2009, 12:45

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Hvala vsem - obema mamicama, ker sta mi pokazali, da je mogoče kljub temu zanositi in tudi črvičku, ker me je opozorila na možne težave. Nauk moje zgodbe: bomouser posted image , junija pa sem itak naročena na 1. pogovor, pa bomo že videli.

Edini problem: O testi so bili -, čeprav je danes že 15. dan...user posted image ... Upam, da je samo jajčečce bolj počasno...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem