writing-img

Boleče noge

clock-img

22.02.2010, 13:59

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Pozdravljeni!

Sem eno leto po porodu in naša princeska je zdaj že zelo aktivna, uči se tudi hodit, tako da je kar pestro...Cel dan na nogah..
Sicer nevem, če je kakšna povezava s tem, vendar me bolijo noge..Čez cel dan, ponoči sicer vglavnem ne bolijo, me pa takoj zjutraj ko se zbudimuser posted image

Bolečina je topa,nekje v notranjosti, se je ne da opredeliti in ne boli na dotik(torej ne bolijo mišice).Boli me pa od kolen navzdol...

No, naj dodam, da bolečina ni tako huda, da bi me ovirala pri čemerkoli, je pa nadležnauser posted image

Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo, kaj bi to lahko bilo, oz. kako bi si lahko pomagala...

Hvala!

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

24.02.2010, 16:42

clock-img

forme

pencil-img

2

Živjo, poskusi gel za noge, ki se dobi v lekarnah. Veno Pharma! pomaga pri takšnih nogah. Meni je tudi. Celo deluje na krčeuser posted image

clock-img

24.02.2010, 16:44

clock-img

forme

pencil-img

2

Poskusi gel za noge Veno Pharma. Dobiš ga v lekarnah. Pomaga pri težkih nogah in celo odpravi krče!user posted image

clock-img

25.02.2010, 11:10

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Ok, res ti hvala!Bom probala!!

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

04.03.2010, 09:57

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

to imam pa tudi jaz problem - zjutraj prav težko vstanem iz postelje, kot ena 70-letna mamca. Sej pol ko se "sestavim" in ulaufam noge, je pa bolš...do večera, ko se vsedem na kavč, spet čutim, da me bolijo noge. Včasih dobim t.i. "živčne noge"...to je šele hudič... Ni pa tolk hudo, da bi pa morala it k zdravniku. Zdi se mi celo, da zdaj, odkar kolesarim in pijem donat (magnezij), da je pa malo boljše. 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem