cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boleče sramne kosti

clock-img

12.03.2011, 22:43

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!!

Sem 3 tedne pred rokom in me zelo, zelo bolijo sramne kosti. Tiste, ki imate podobne izkušnje oziroma kakeršni koli nasvet kako omilit bolečino prosim pišite.
Ker mene včasih kosti tak bolijo, da je že nevzdržno.

Hvala za nasvete!!!

clock-img

12.03.2011, 23:48

clock-img

lilip

pencil-img

281

Meni je pomagalo, če sem počivala. Najbolj pa je pomagalo, da sem šla rodit:-)) Saj bo hitro minilo! Srečno!

clock-img

12.03.2011, 23:57

clock-img

TuBoLina_86

pencil-img

606

no, počitek, pa meni zelo pomaga če si dam med počitkom ( ležanjem ) in ponoči kakšen vzglavnik med noge.... mi prav paše, da ni glih tesno skupaj user posted image

tudi mene zna zelo boleti, sploh če počivam na boku, pa nimam nič med nogami.... kakšen vzglavnik, ali zložena odeja.... v glavnem nekaj... user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

clock-img

13.03.2011, 07:28

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst sm v 26. tednu, pa me že zdej redno bolijo, v glavnim samo zvečer in nato celo noč. noben vzglavnik med nogami ne pomaga. očitno bo moglo pač vse skupi iti na "šuti i trpi" :/

clock-img

13.03.2011, 07:45

clock-img

Eva19

pencil-img

492

men isto ni nič pomagalo...dokler nisem rodila, ampak zdej je problem, da mene še vedno velikrat boli, pa ne vem al vse nazaj skup leze, ampak sem že skor leto in pol po porodu, čez dan me sicer ne, ponoči pa velikrat, da moram položaj spanja zamenjat, drugač ni za zdržat...

clock-img

13.03.2011, 08:07

clock-img

Anonimen

joj.....prava tema za mene, ko sem že tako zjamrana! mene tudi tako bolijo sramne kosti, da že imam počasi vsega dovolj. sem pa tudi 37 teden in bi že z največjim veseljem šla rodit... bolijo pa najbolj ponoči, ko se je potrebno obrnat. nekega pravega načina ležanja še nisem našla, oz., kaj bi mi lahko pomagalo, tak da vedno ko se zbudim nekaj časa študiram če me že kaj boli, da bom lahko šla user posted image user posted image user posted image . sej bo kmalu mimouser posted image .

clock-img

13.03.2011, 13:53

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Vaši težavi se reče Symphysis pubis dysfunctio: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphysis_pubis_dysfunction

Zelo jo zna omiliti medenični pas in pa pravilni načini obračanja, usedanja itd. Po porodu zadeva večinoma mine.

clock-img

13.03.2011, 16:42

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Vaši težavi se reče Symphysis pubis dysfunctio: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphysis_pubis_dysfunction

Zelo jo zna omiliti medenični pas in pa pravilni načini obračanja, usedanja itd. Po porodu zadeva večinoma mine.

Sicer je vse res, samo sam pas brez pravilnih vaj bo pomagal bolj malo, še posebej, če ne bo nošen pravilno (torej preko sramnice in riti in ne pod trebuščkom).

Pričakala sva! :)

clock-img

14.03.2011, 22:19

clock-img

TuBoLina_86

pencil-img

606

huh, pa vidim, da nisem edina user posted image user posted image očitno bo res treba potrpet... tale medenični pas... a je kera probala?user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

clock-img

15.03.2011, 09:10

clock-img

Anonimen

js nisem razmišljala o kakšnem pasu, nekak imam mnenje, da telo pač mora svoje naredit, da se pripravi na porod . to je moje mišljenjeuser posted image

clock-img

15.03.2011, 10:02

clock-img

olimia

pencil-img

674

uf, vidim, da nisem edina s temi težavami. sicer sem v 35. tednu, ampak me že kar nekaj časa mučijo te bolečine.
predvsem če sem veliko pokonci. meni sicer pomaga počitek do ene mere, ampak ne vedno. najbolj mi je čudno,
ker to čutim šele sedaj, v tretji nosečnosti- v prvih dveh nisem vedela, kaj to sploh je- sem se super počutila.
mogoče je sedaj že emšo kriv  user posted image

clock-img

17.04.2011, 19:33

clock-img

frufru

pencil-img

2857

27 tednov, medenične kosti mi med hojo preskakujejo. Še huje je če grem po stopnicah.Ppa mi tudi medenični pas ne pomaga oziroma samo dopoldne. Popoldne samo še škripa in noga klecauser posted image .  Pušenjak sicer pravi, da je to normalno, samo v prvo teh problemov ni bilouser posted image  Bomo videl, kaj bo moja G v torek rekla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem