writing-img

Boleče strije

clock-img

12.11.2007, 20:58

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zanima me ali katero delanje strij boli. Večina jih piše, da jih srbi, ko se jim delajo strije, mene pa tako boli, da prav čutim, kako mi trga kožo. Sem se pa mazala cel čas, ampak očitno ni nič pomagalo.user posted image

clock-img

12.11.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

Vprašaj kačo, če jo kaj boli, ko se slači iz svoje kože. user posted image user posted image user posted image

Ne , hecam se. Ne vem, nisem še tam.

clock-img

12.11.2007, 21:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

user posted image user posted image user posted image

Pa boš, pa boš... Kmaluuser posted image

clock-img

12.11.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  me že skrbi. Glede na to, da sem suhcana, pa velika. user posted image  Razen, če bom v križu nosila tako kot mami pa sestra. user posted image  

clock-img

12.11.2007, 21:19

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Jaz imam totalno vse v trebuhu. Je pa sedaj proti koncu vse to že težko nosituser posted image

clock-img

12.11.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

user posted image  boga si. Moja kolegica, ki je imela dvojčka je bila grozna. Ne da te strašim, sam ona jih je do konca donosila do dopolnjenega 40 tedna in jo je koža resnično bolela. Včasih je krvavela, kljub vse,m mogočim žavbam.
Strije pa žal....ostanejo.

Eh, sej greš kmal rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.user posted image

Kdaj lahko začnemo navijat? user posted image

clock-img

12.11.2007, 21:25

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Še ne vem točno. Naslenji teden se grem menit, če me kaj ne prehiti. Upam, da me bo zdravnica odrešila nekje  okoli 5. decembra. Več kot 2 tedna pred PDP pa mi tako ali tako ne bo hotela delati CR.

clock-img

12.11.2007, 21:27

clock-img

Anonimen

Aha, pol bomo na preži za tabo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2007, 21:31

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Upam, da se čimprej rešiš in dobiš v roke zdravegauser posted image .

Sicer pa mene strije niso srbele in ne bolele (imam jih pauser posted image ). Bolele so me sam ko sem jih pogledala, in me je stisnolo v notranjosti od groze!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

12.11.2007, 22:30

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mene je pa v prvi nosečnosti že čisto na koncu bolelo v predelu popka in nisem vedela zakaj, čez par dni sem ugotovila, da mi je tam počila koža tak za 1 cm in to je bila strija. user posted image

LP, Ninica

clock-img

13.11.2007, 09:00

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Pri meni je bilo enako kot pri Ninici, samo da je mene začelo bolete kakšen mesec pred porodom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem