writing-img

Boleči jajčniki

clock-img

02.08.2006, 21:20

clock-img

pikica25

pencil-img

9

Pozdravljene. Sem bolj nova na forumu, pa mi zato ne zamerite, če vprašam kako neumnost.
Zanima pa me ali ima katera podobne težave...namreč od O dalje me ni nehalo boleti in špikati v jajčnikih. Običajno to čutim samo dan ali dva med O, potem pa šele pred M. Zdaj ves čas čutim, da se nekaj dogaja tam dol in to traja že dober teden. user posted image

clock-img

03.08.2006, 08:17

clock-img

Kati23

pencil-img

46

Ojla. Tudi mene že nekaj dni špika v spodnjem delu trebuha in ne vem kaj naj bi to bilo. M sem imela samo 1 dan (29.7.), kar mi je pa zelo čudno, saj še nikoli nisem imela tako. Test mi je 2x pokazal - user posted image tko da noseča očitno nisem. Me pa spremlja tudi vsakodnevna jutranja slabost in tiščanje v trebuhu. Gin. pa mi je rekla, da naj pač počakam na naslednjo (ne)pričakovano m. in da ta enodnevna m. je lahko nekaj običajnega. Mene pa vseeno skrbi. user posted image S fantom načrtujeta nosečnost; kolk časa? Želim ti čimprej user posted image  user posted image

clock-img

03.08.2006, 08:32

clock-img

pikica25

pencil-img

9

Midva "ne paziva" že od januarja, ampak do zdaj se nisva nic obremenjevala s tem, kdaj so pravi dnevi in sva user posted image  ko nama je pasalo. Zdaj po sedmih mesecih pa me počasi začenja skrbeti.

Tale tvoja enodnevna M je pa res malo hecna, mogoče pa si vseeno zanosila, pa še ni dovolj hormona v urinu in ti test zato ne pokaže prav. Moji prijateljici so 4 testi pokazali - , nato pa so pri G ugotovili, da je noseča.

clock-img

03.08.2006, 12:37

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Punce pozdravljene...
...dejta si najprej razjasnit pojme...ali vaju boli v jajčnikih ali špika...
...to je velika razlika, kajti če vaju boli, gre lahko za kakšno vnetje ali še kaj drugega zdravstvenega...če vaju pa špika, je pa seveda možnost da zaradi nosečnosti...ni pa rečeno...lahko je ovulacija, lahko se pripravlja na user posted image ...lahko je pa še miljon drugih stvari...

pa srečno in čim prej do user posted image , in nato do user posted image !!
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

03.08.2006, 12:51

clock-img

pikica25

pencil-img

9

Moje bolečine so take, kot pred M. Samo, da so se začele v času O(kar je običajno, ampak samo dan ali dva) in še kar trajajo. Upam, da ni kaj narobe. So lahko take bolečine prisotne, če so jajcevodi neprehodni? Upam, da mi bo G v ponedeljek na pregledu znala kaj več povedati.

clock-img

03.08.2006, 13:28

clock-img

Kati23

pencil-img

46

Jaz sem se pa kar na pregled naročila (jutri ob 7h) in bomo videli kaj pomenijo te moje bolečine. Je možno, da mi bo gin. naredil UZ? Sestra mi ni znala kaj dosti povedati, rekla je samo "kar bo dr. presodil, da mora naredit". To naredi tak UZ, kjer vidi, če gre za nosečnost? Upam, da jutri ne bom šla sama domov. user posted image

clock-img

03.08.2006, 13:52

clock-img

marjetka

pencil-img

83

Jaz sem imela podobne probleme, vendar pri meni je pomenilo da bolečine v jajčnikih niso izginile po ovulaciji da sem noseča, tko da upam da je tudi pri tebi taku, sicer ti pa svetujem da se naročiš pri svojem ginekologu, ki po opravil podroben pregled.
p.s. ene mamo bolj občutljive jajčnike in maternico, kar čutim tudi zdaj v nosečnosti

clock-img

03.08.2006, 14:11

clock-img

pikica25

pencil-img

9

Joj, sporoči, kaj ti bodo rekli pri G. Jaz imam pregled šele v ponedeljek. Upam, da bo vzrok isti kot pri Marjetki.
Marjetka, do kdaj so pri tebi trajale bolečine?

clock-img

03.08.2006, 20:47

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Marjetka...dej mi povej...a to so bile prov bolečine...kot bolečine, da bolliii..al samo špikanje v jajčnikih???

pomoje ne bi smelo boletiii, ampak kaj pa jaz vem???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

05.10.2008, 00:24

clock-img

manuela123

pencil-img

2

hey.sem nova tu gor tak da ne bit jezni če bom kaj narobe rekla oz.napisala ... mene pa zanima zakaj me boli desni jajčnik ...bolečine so takšne kot da bi mi kdo kaj z nočem noter rezal....  M še imam zdaj ampak vem da to ni od tega ...M. je zelo boleča prvi dan in mi je tudi zelo slabo m. je zelo gosta prvi , drugi in trejtji dan ...hvala za odgovor

clock-img

05.10.2008, 10:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: manuela123

hey.sem nova tu gor tak da ne bit jezni če bom kaj narobe rekla oz.napisala ... mene pa zanima zakaj me boli desni jajčnik ...bolečine so takšne kot da bi mi kdo kaj z nočem noter rezal....  M še imam zdaj ampak vem da to ni od tega ...M. je zelo boleča prvi dan in mi je tudi zelo slabo m. je zelo gosta prvi , drugi in trejtji dan ...hvala za odgovor

a te boli sam med M? mogogče imaš vnetje.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.10.2008, 19:25

clock-img

manuela123

pencil-img

2

hey. ne neboli samo med M. drugače tudi user posted image

clock-img

08.10.2008, 15:10

clock-img

polnaluna

pencil-img

24

če boli je lahko IMN (izvenmaternična nosečnost).
Če špika pa je ok.

Preglejte ...

Mene je špikalo in bolelo. Bila sem noseča, ampak v jajcevodu, ki so ga seveda odstranili ...

Lp,
Polna luna

clock-img

13.10.2008, 08:11

clock-img

Anonimen

mi zna katera pomagat..nevem kako naj to opredelim - špikanje ali bolečina - jajčnik me zaboli/špikne  ko zakašlam, kihnem...   (za test je še prezgodaj, ker user posted image  pričakujem 20.9)

clock-img

13.10.2008, 10:36

clock-img

Anonimen

nobena ne ve? user posted image

clock-img

13.10.2008, 10:57

clock-img

sončki

pencil-img

168

oj 20.9 je že mimo

Moji Sončki

clock-img

13.10.2008, 12:40

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mi zna katera pomagat..nevem kako naj to opredelim - špikanje ali bolečina - jajčnik me zaboli/špikne  ko zakašlam, kihnem...   (za test je še prezgodaj, ker user posted image  pričakujem 20.9)

IZVIRNO SPOROČILO: sončki

oj 20.9 je že mimo

user posted image verjetno je mislila 20.10.

clock-img

13.10.2008, 13:09

clock-img

Anonimen

jap..20.10 user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem