cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečina

clock-img

09.06.2009, 08:54

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

V ledvenem delu me že nekaj časa močno špika, tudi ko se prepognem ali sedim, me močno zaboli. Razmišljam na ledvice, ampak ko grem na vodo, ne peče nič. Zdaj se mi je začelo že pojavljati, da imam čisto trd trebuh in da včasih zaboli, kot da bi imela krče :( Pa saj mogoče, da to ni povezano. Mogoče kakšna izkušnja.

Hvala!

clock-img

09.06.2009, 09:29

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ledvični kamni?

ne vem,pojdi na pregled,če te skrbi.

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

10.06.2009, 08:57

clock-img

honey

pencil-img

2567

Če bi te peklo, ko bi šla lulat, bi bil znak za vnetje mehurja, ne znak za obolenje ledvic. Ja sem imela v 8. mesecu nosečnosti ledvične kolike - bolelo je kot pri norcih, mi je šele mislim da 3. injekcija ketonala prijela, ampak ko sem šla lulat, me ni peklo nič. Tako da je čisto možno, da imaš kaj v zvezi z ledvicami. Pojdi k zdravniku, da se ti ne razvije v kaj hujšega. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem