writing-img

Bolečina ob prvem zobu

clock-img

08.06.2006, 15:30

clock-img

AR

pencil-img

75

Naša user posted image  je stara 7 mesecev in je še brez zobkov, kar ni nič narobe. Ampak ne vem kako naj ji pomagam, ker jo zadnjih 14 dni zelo bolijo spodnje dlesni. Ne pomaga noben Calgel, duda, njeni prstki... Boli jo tako, da se sredi noči zbudi in začne glasno kričati. Ko priletim do njene posteljice ima zaprte oči in si z dudo riba dlesni in klati z rokicami. Nič je ne pomiri.

Naj omenim, da je od 3 mesecev spala že 9 ur v kosu, do 6 meseca je bila polno dojena, sedaj pa že pridno okuša nove jedi. Sedaj spi 3 ure skupaj in jok, jo pomirim in zopet 3 ure in jok. Kot da bi imeli spet novorojenčka.

Ima katera podobne izkušnje? Kako naj ji pomagam, ker se mi namreč zelo smili. Jok in vpitje je večinoma ponoči, ko se v hiši vse umiri. Se je pa jokala tudi že podnevi in si jedla svoje roke.

Prosim pomoč! 

clock-img

08.06.2006, 16:11

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ar, jaz mojemu skratu, ko nic drugega vec ne pomaga, dam pol zlicke (tiste prilozene) Calpola ... potem lahko naprej mirno spi.. prime pa hitro

Mami, pika moja!

clock-img

08.06.2006, 17:21

clock-img

tulip

pencil-img

917

Cartanje, poskusi jo zamotit, če je prav hudo paracetamol, da bolečina popusti. Naš je imel pogrizene prste in zapestje!!
Aja, pa reci si, da bo kmalu minilo!!!user posted image

clock-img

08.06.2006, 19:42

clock-img

AR

pencil-img

75

Ali se paracetamol dobi v lekarni brez recepta?

clock-img

08.06.2006, 20:08

clock-img

mišelinka

pencil-img

19

Paracetamol dobiš v lekarni brez recepta, v obliki svečk ali pa sirupa (Daleron, Panadol, Lekadol,...). Priporočam svečke, saj hitreje primejo!

clock-img

09.06.2006, 12:05

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

baje zelo pomaga da ji daš za glodat kos mokre cunjice ki si jo dala v skrinjo da zmrzne al pa karkoli zmrznjenega da lahko gloda- delno omrtviči dlesni in ne boli tako zelo
čez dan ji pa lahko daš kakšno kašico iz hladilnika baje tud pomaga:)

moj sonček je že "velik fant"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem