writing-img

Bolečina pod pazduho v času ovulacije

clock-img

23.06.2009, 15:53

clock-img

Sunny77

pencil-img

31

Pozdravljene punce!

Zanima me, če ima katera podobne težave...vsako ovulacijo me bolijo (bezgalke???) pod pazduho...mislila sem, da je to zaradi britja (to mi je tudi G. rekla), a tokrat se nisem brila v teh dneh pa me vseeno boli...a je to normalno?
Poleg tega me zanima še nekaj....v maju sem imela ponovno drugi SS (z abrazijo) in kakor prvič v 6 tednu....a so kateri povedali zakaj do tega sploh pride...tako me je strah za naprej...v avgustu namreč ponovno načrtujeva akcijo!
Hvala za odgovor in lp vsem!
S

clock-img

23.06.2009, 17:00

clock-img

tejčit

pencil-img

220

ojla jst sem mela tud februarja abrazijo men so rekli da je 50procent genetsko in da še sami
ne vejo a tebi so kaj rekli

clock-img

23.06.2009, 17:44

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Pri meni je ta bolečina povezana z bulico ki se mi naredi pod pazduho in prvič slišim, da bi to bilo od britja. Je pa prisotna pred M in jo dobim kake 5x na leto...naj bi šlo za žleze...

clock-img

24.06.2009, 15:27

clock-img

Sunny77

pencil-img

31

ciau tejčit!

ne, žal mi niso nič rekli...oz. "selekcija narave".....

clock-img

25.06.2009, 21:57

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Ja ss - i so lahko povezani z avtoimunostjo telesa...kar pomeni, da telo oz. maternica zarodka noče sprejeti za svojega in se bori proti njemu tako dolgo, da lahko pride do ss -a ...to je bolj pogosto pri  ženskah, ki imajo probleme z endokrinimi žlezami...

Kar pomeni, da telo naredi avtoimuni proces, v toku, ko je ovulacija, zato se lahko pojavijo bolečine v katerem koli delu bezgavk....saj se tvorijo protitelesa... pogosto so ss - i s tem povezani...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem