writing-img

Bolečina v jajčnikih

clock-img

24.06.2008, 20:23

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Živjo punce.

Moj problem je takšen, da me že od konca zadnjega dne menstruacije bolijo jajčniki in to kar orenk enkrat levi potem desni. Napihnjena sem ko slon. To se mi dogaja že en teden. Kaj naj bi to pomenilo ? Vnetje ?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.6.2008 18:03:33 >

clock-img

25.06.2008, 10:19

clock-img

Anonimen

mogoče je vnetje mogoče kaj drugega. Pokliči G ali pa se oglasi pri njej, pa bo videla.  Če si pa sedaj nekje na sredini ciklusa je pa možno, da je O.

clock-img

25.06.2008, 11:17

clock-img

dany82

pencil-img

70

Žaka,

Jaz imam iste težava, s tem, da imam še vsak mesec vnetja, in mi G. pravi glede vntij, da ni to nič kaj takega, in mi vedno da Canesten.

Glede bolečin v jajčnikih, pa pravi, da so to "mlahave" vezi (po pregledu), ki se krčijo in raztegujejo. Mislil mi jih je zamrzniti, ker pa že nekaj časa delamo na user posted image , mi je predlagal, da počakam.

So pa to res neprijetne bolečine.

clock-img

27.06.2008, 15:58

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Punce moje še vedno me špika v jajčnikih in to že od zadnjega dneva menstruacije. Do ponovne menstruacije imam še 8 dni. Danes sem na hlačkah opazila rjavo roza izcedek. Zdaj sem pa že panična kaj to je. Moja ginekologinja pa na dopustu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem