cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečina v nožnici

clock-img

20.11.2007, 14:10

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Noseča sem 20 t in se mi že dva dni dogaja da me nekako boli v nožnici ali se to še kateri dogaja oz. je dogajalo?
Hvala

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.11.2007 15:50:52 >

clock-img

20.11.2007, 14:55

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

lahko gre za kakšno vnetje? a te zbada, kot z nožem ali je topa bolečina? pokliči G in vprašaj.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

20.11.2007, 15:00

clock-img

portugalka

pencil-img

154

odgoromno na to temo imaš pri med.over.net Pušenjaku
razlogi so zelo različni.
preleti forum in omeni pri G.

clock-img

21.11.2007, 11:00

clock-img

bondi

pencil-img

52

Maja, jaz imam prav takšne težave kot si jih opisala. Sem v 19t in sem se do sedaj počutila fenomenalno. Zdej pa taka ostra bolečina v nožnici, pritisk v spodnjem delu trbuha...

na med. over.net-u nisem žal našla nč podobnega...

Kar me pa najbolj skrbi je to, da ko pokličeš v bolnico, za nasvet, te znajo sestre samo nadret...

clock-img

22.11.2007, 08:58

clock-img

Mamacebela

pencil-img

4

Pozdravljene!

Sama sem imela popolnoma enake bolečne (ostra bolečina po materničnem vratu), kak teden nazaj, in občasno še kak dan. Sem v 18. tednu.
En dan ko je bilo posebaj hudo: bolečina na dve minuti, potem pa nekaj ur nič potem pa spet, sem šla k ginekologu na pregled. Me je pregledal in rekel da ni vidnih problemov, sem zaprta, maternični vrat zaprt in nepoškodovan, nobenega izcedka ali krvavitve, potem pa mi je naredil še UZ, tudi ta BP. Tako da je rekel da ni panike, le naj sem malo bolj na izi ;) (oa oprostite mojem slengu).

Tako da zdaj jemljem te bolečine kot nič posebnega, je pa res da sem bolj izpregla (v službi gužva), več počivam in zaenkrat se mi še niso ponovile.

Upam na najboljše in božam bušija s svojo "fajterko" :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem