writing-img

Bolečina v spodnjem delu hrbta

clock-img

11.08.2012, 12:10

clock-img

nezabor

pencil-img

4

Prvič sem noseča, 9 tednov, na ginekološkem pregledu je bilo vse uredu. Zadnje dneve me boli v spodnjem delu hrbta, topa bolečina, kot da bi hrbet hotelo raztrgat na dva dela, najbolj boli, ko dlje časa sedim. To naj bi bilo zaradi širjenja maternice, vendar me je sestrična včeraj prestrašila, da imam vnetje ledvic. Drugače se počutim uredu, malo slabosti, utrujenost, nimam vročine. Kako prepoznati, ali gre za posledico nosečnosti ali res za vnetje?

clock-img

11.08.2012, 13:36

clock-img

Buska

pencil-img

662

ledvice zelo bolijo!! vidi se na urinu

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

11.08.2012, 14:52

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Imela vnetje ledvic.
Takrat sem komaj hodila, pa še visoko vroćino sem imela. Dejansko me je tako zabolelo, ko sem dvignila nogo pri oblačenju, da mi je jemalo sapo. Urin je takrat tudi približno takšen kot pri vnetju mehurja.

clock-img

11.08.2012, 16:10

clock-img

Anonimen

Bolečine v križu povezujejo tudi z ginekološkimi težavami. Preveri še to!

clock-img

13.08.2012, 09:52

clock-img

nezabor

pencil-img

4

Hvala za odgovore. Za jutri sem se naročila pri ginekologinji na kontrolo, sestra je rekla, da se mi verjetno širi maternica in vezi, vendar bodo raje prekontrolirali. Brskala sem, kako zgleda vnetje ledvic in dvomim, da je to, ker me ne boli ob strani pod rebri, ampak čisto spodaj, kakih 10cm nad trtico, počutim se uredu, nimam vročine. Čez vikend je bilo malo boljše, z možem sva pospravljala okoli hiše, gibanje mi paše, sedenje v službi pa ne user posted image .

clock-img

03.09.2012, 09:24

clock-img

mirjanajelenko

pencil-img

267

js nisem vedla za prvo nosečnost, nobenih bolečin do konca in nobenih slabosti.
pri drugi pa ne vem več kaj naj in komi čakam da je november tuki od začetka slabost bolečine v predelu jajčnikov, boleč križ zatekanje nog, krči v nogah, napihnjenost,,,,,,, in to naj bi bile nosečniške tegobe...... res je vsaka nosečnost se razlikuje, ko greš na pregled vpraši , upam da ni nič hujega

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem