writing-img

Bolečina v spodnjem delu trebuha

clock-img

24.06.2007, 17:27

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Živjo, sem v osmem tednu user posted image  in v spodnjem delu trebuha imam na momente kar močne bolečine. Bila sem že na pregledu pri G prejšnji teden, pa je rekla naj grem k zdravniku če bom imela krče v trebuhu ali če bom začela krvaveti. 
Ampak mene boli nižje, kot da bi imela M krče.
Ali je to le raztezanje maternice ali je lahko kaj hujšega.
Bolečina je kar stalna, za trenutek poneha, potem pa spet začne. Začelo pa se je s tem včeraj zjutraj. Na momente me prav v redu zvije. Veliko počivam, ampak ne pomaga kaj dosti.
Bi me moralo skrbeti?

clock-img

24.06.2007, 20:44

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pozdravljena...
mene sicer na začetku ni bolelo, možno pa je da je raztezanje maternice, ampak to začne kasneje bolet, ne tako zgodajuser posted image ...lahko pa je sam un občutek, da boš menstruacijo dobila (kaj če nebi bila noseča, bi bil zaj cajt za M?)
priporočam ti, da obiščeš enega ginekologa, ki te bo pregledal in ti svetoval, ne pa da ti reče da greš do svojega zdravnika!!!user posted image  kaj si noseča al bolana halo! kaka ginekologinja je to, da te k zdravniku pošlje!!!
držim pesti, da bo vse ok!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

24.06.2007, 20:57

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Pij magnezije tablete Magnesol 3 na dan. Jaz sem tudi imela bolečine, samo ne krče. Počivanje prav tako ni pomagalo. Me je bolelo tudi ponoči. Sedaj je veliko bolje.
Ni pa dobro, da te od bolečin kar zvije. Če je tako, pojdi k zdravniku.

clock-img

24.06.2007, 21:01

clock-img

madejka

pencil-img

3926

hoj!
jaz sem imela take bolečine, kot da bi se skoz pripravljalo na menstruacijo prve tri mesece nosečnosti. pa mi tud G ni znala povedat zakaj. Me je pa vedno bolj pregledala z UZ in vaginalno. Potem je pa kar naenkrat po treh mesecih minilo.  Zdaj sem v 36.tednu in je se zaenkrat vse vredu. Tak da nic skrbet! Uzivaj user posted image !
Aja ce bi pa imela kaki krvavi izcedek pa kr hitro na pregled!
papa

soooonček je, soooonček

clock-img

24.06.2007, 21:15

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Tudi jaz ti priporočam, da si kupiš Magnesol šumeče tablete. na recept pa se dobijo še Buscopan, samo te ti pa predpiše G.

Drugače pa še naprej veliko počivaj!

clock-img

26.06.2007, 13:13

clock-img

rakinja

pencil-img

179

da se še jaz vam malo pridružim.Pri meni je bilo isto skoraj do 4 meseca.Pozanimala sem se pri svoji ginekologinji in mi je rekla da je to od tega kr mi ni še počila neka bula na jajčnikah ki se naredi med nosečnostjo.Ampak vseeno rajši bodi vstrajna pri tem in ji gnjavi da te to zelo boli naj te vredi pregleda.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem