writing-img

Bolečine

clock-img

06.09.2006, 19:50

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Imam bolečine v spodnjem delu trebuha. Komaj hodim, za vsak korak čutim grozno bolečino. Mislite, da moram it k zdravniku, ali se samo kosti širijo?
Kaj pravite z nosečniškim pasom, ste bile zadovoljne z njim oz. je kaj pomagal proti bolečinam?

Vsem hvala za pomoč.

clock-img

06.09.2006, 19:54

clock-img

neisha

pencil-img

79

Tud mene boli kadar pretiravam (utrujajoči shopingi)  in premalo počivam. Ampak če imaš res močne bolečine je najbolje, da se greš pokazat G.

clock-img

06.09.2006, 19:56

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mene je ene parkrat tako stisnil, da tud noge nisem mogla premeknit. Ko pa sem to omenila G me je pregledala in mi rekla, da pride to lahko zato, ker se kite raztezajo in kdaj malo boli. Pojdi ležat in si z olčkom malo pomasiri. Če jutri ne bo nič bolje pojdi k G.

clock-img

06.09.2006, 20:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Petra, pojdi TAKOJ k zdravniku, jaz sem takšne bolečine čutila v 32. tednu nosečnosti, bolela me je sramna kost in to samo pri hoji. Ko sem ležala, je bilo bolje. Odredili so mi STROGO mirovanje, kratek maternični vrat in rodila sem, kljub mirovanju v 36. tednu.

Še enkrat, pojdi h ginekologu, pa se naj on prepriča, zakaj gre. Čimprej.

clock-img

06.09.2006, 22:30

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Marogica, si že prej vedela, da imaš krajši maternični vrat? Meni do zdaj ni nikoli omenila, da bi se mi skrajšal.
Si morala kaj v bolnišnico? Ej, kar groza me je! Pri prvi nosečnosti nobenih težav, kot da sploh nisem bila noseča, zdej pa je čisto drugače.

Ja, bom jutri kar šla, ni druge.

Hvala.

clock-img

07.09.2006, 10:10

clock-img

Ivek

pencil-img

46

Haj!
Jaz sem tudi imela takšne bolečine, a so same minile. Ginekologinja je tudi povedala, da se plod "sesede" in pritiska. Nekaj časa je moja bila nizko ležeča, pa mi je priporočila polovičen delovni čas....je pa minilo samo od sebe, pa ni bilo težav!.

LP!!   

Sve prave su ljubavi tužne...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem