writing-img

Bolečine

clock-img

26.01.2008, 12:33

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Hai!

Mene zelo boli ko se z tistimi trakci depiliram. Kar peče me po tem.
Me pa zanima ali obstaja kakšna metoda za dlake na nogah podobno depilacijskim listkom samo da ne boli tako močno in da dlake ne zrastejo že po 3 dneh nazaj?

Hvala za odgovore!

clock-img

26.01.2008, 12:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Depilator? Boli pa samo prve 2x, recimouser posted image

clock-img

26.01.2008, 12:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Depilator? Boli pa samo prve 2x, recimouser posted image

Ja valdauser posted image

Mene še vedno boli, je pa res da ful manj.
Sam peče me pa ne.
Pomoje te peče zarad voska, k maš verjetno ful občutljivo kožo. Bi blo pol vseen boljš da si nabaviš depilator. Pa še cenej skoz prideš.

clock-img

26.01.2008, 12:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Karin mene je res samo prvič bolelouser posted image zato sem raje dodala 2x, da me ne boste požrleuser posted image ampak imam neke zakomplicirane dlake, ki so tolk tanke, da se vraščajo.

clock-img

26.01.2008, 12:42

clock-img

Anonimen

Karin mene je res samo prvič bolelouser posted image zato sem raje dodala 2x, da me ne boste požrleuser posted image ampak imam neke zakomplicirane dlake, ki so tolk tanke, da se vraščajo.

Pejd eno mašo plačat....srečnicauser posted image .
Jst k grem tam okol gležnja skor umrem. Pa se depiliram že par let.
Nardim pa vedno piling po depilaciji, pa kremo gor, pa se mi nikol ne vraščajo.
Mam pa tud jst ful švoh dlake.

clock-img

26.01.2008, 13:04

clock-img

Anonimen

Res si srečnica. Mene je po parih mescih še vedno tako neznosno bolelo, da sem dala depilator v penzijo in spet zalaufala britvice. Pa sem imela tistega masažnega, pri katerem naj bi ful manj bolelo. Japajade.

clock-img

26.01.2008, 13:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Saj za lepoto je potrebno potrpet, a ne?
Jaz si jih depiliram, pa me je tudi samo ene 2x ful bolelo. Pol se pa navadiš na tako vrsto bolečin. user posted image Sem si kar nekaj let tudi bikini depilirala - do zadnje user posted image , zdaj pa samo noge in pod pazduho.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.01.2008, 13:07

clock-img

dana

pencil-img

1395

Pod pazduho user posted image user posted image  ???? Znorim od bolečin. Še po nogah se na vsake kvatre, drugač pa rajš kar britvico. Tole depiliranje je res hudič, pa nimam tako nizkega pragu bolečine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem