writing-img

Bolečine med menstruacijo

clock-img

02.07.2005, 20:41

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mene med M zelo boli križ. Pomaga samo lubijeva masaža, to pa tudi ne more trajat 24 ur na dan. Zanima me, če ima še katera te težave in kako si jih lajša?

clock-img

02.07.2005, 20:44

clock-img

malecka

pencil-img

1665

prosi ginekologa naj ti napiše kak recept, saj so tablete za lajšanje menstrualnih težav:zmeden:al niso

clock-img

02.07.2005, 20:46

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja, saj imam nalgesin, pa vendar ne bi rada nonstop te tablete jedla.

clock-img

02.07.2005, 21:02

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst si mažem hrbet in trebuh(med menstro) z eno kremo,ki mi jo je sestra prnesla od enga homeopata iz A.Jo mam že dve leti mi pa zelo pomaga.Nč ne piše gor,da bi ti povedla,iz česa je sestavljena,ampak po vonju sodeč,je iz enih eteričnih olj.Moja sister je šla temu tipčku in mu povedala zame(kaj me muči),mojo krvno skupino in tako sem potem dobila kremco.Ne vem,probi tudi ti s kakšnimi eteričnimi olji:zmeden2:
en lp:morje:D.

clock-img

02.07.2005, 22:49

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Nalgesin. :hudicek: pa so rekli, da po porodu ni vec bolecih menstruacij. :hudicek: frdaman :)-

clock-img

02.07.2005, 23:22

clock-img

petrulja

pencil-img

42

ja tudi jaz sem imela zelo boleče menstruacije - ponavadi sem pri vsaki prvi dan zaradi močnih bolečin padla v nezavest. Pa sem tudi sprobala z raznimi tabletami, so me pa zdravniki skozi rolažili, da bo po porodu bolje. No zdaj pa čakam na porod in bom potem videla kako bo.
Malo mi je pomagal zeleni čaj, ki zelo pomirja, pa čim bolj toplo okoli križa in maternice. Probaj s termoforom (vem, da ni glih nasvet za te vroče dni pa vseeno.
Lp9nebesa

clock-img

02.07.2005, 23:28

clock-img

india

pencil-img

5342

Meni pa zelo pomaga Altalex v vodi ali na sladkorju, pa topel termofor. Nočem se predajat tabletam, kadar pa je zelo mučno, pa vzamem Nalgesin.:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem