cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine po ovulaciji - 13 dni kasneje nosečnost?

clock-img

24.06.2005, 11:11

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

POzdravljene :nosecka:!

S fantom sva v drugem mesecu :sloncek:, da dobiva :duda:.
ZM sem imela 9.6., trajala je 4 dni. 16.6. se je pojavila O sluz, 23.6. pa rahel rjavkasti izcedek in pa hudo napenjanje, bolečine in krči. Malo bolečine tudi v zgornjem delu trebuščka. nasploh sem utrujena in tečna, pa slabost in vrtoglavica, pa zelo izrazit voh??.
Pa me zanima, če je katera od vas tudi imela bolečine po O in je bila potem :nosecka:.
danes je že super, me nič več ne boli, edino malo špikanja v jajčniku in takšen čuden obutek polnosti v trebuhu. A je možno, da se nosečniški znaki pojavijo tako hitro?... 7 ali 6 dni po ovulaciji?
hvala vsem za odgovore in pridne bodite, pobožajte svoje trebuščke!

clock-img

24.06.2005, 11:39

clock-img

amy26

pencil-img

3072

možno je da si noseča, jaz sem po ovulaciji imela znake kot da bom dobila rdečo, zvijanje v trebudu, poln trebuh, močan izcedek belo rumene barve...

clock-img

24.06.2005, 12:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Sori, sam a ni to mal cudno. ZM 9.6, ovulacijo bi lahk imela kvecjemu zdaj :zmeden2: No, razen ce imas menstruacijo na 14 dni :zmeden2:

Sicer pa, vso sreco! :miska:

clock-img

26.06.2005, 00:03

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

jz sm mela 10 dni po ZM ovulacijo (so me tok bolel jajčniki da nism mogla zravnano stat) 14 dni kasnej sm delala test, ker bi mogla dobit M nekje takrat pa sm mela čudn občutek in sm rekla dragemu da greva po test,
je bla navpična črtica čist medla, sm že mislila da je negativno pa sm pol bolš pogledala pa sm vidla da je +
pol sm se naročila pa na pregled pri G (14 dni po testu)in mi je potrdil da sm noseča, čeprav ne še dolgo (1 mesec)
tko da zdej sm v 5. tednu, pa sm mela mnj kot dva mesca nazaj še M
caw

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem