cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine tu in tam

clock-img

09.10.2007, 22:09

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Poleg tega, da že po drugih temah pišem, da me večkrat na dan še vedno (že 3 tedne-sem pa na začetku 7t) špika in boli po jajčnikih in maternici in trebuhu, me veliko špika tudi po prsih in skoraj po vsaki hrani me boli in tišči in špika v želodcu oz. trebuhu. Slabo mi ni, apetit imam, izcedkov ne (razen beli tok), je pa to moja 1. user posted image , zato nimam pojma in sem mogoče še bolj pozorna na vsako čudno stvar. Kaj menite glede želodca, prebava je sicer ok, skoraj vsaka stvar, ki jo pojem, me kmalu pošlje na WC...(samo ne driska, normalno). 

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 9.10.2007 22:12:10 >

clock-img

09.10.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

je pa to moja 1. , zato nimam pojma in sem mogoče še bolj pozorna na vsako čudno stvar.

To bo.

clock-img

09.10.2007, 22:59

clock-img

bina30

pencil-img

526

Men se zdi, da je preveliko tem odprtih na to temo.

To pikanje v trebuhu in prsih je normalno, saj se telo pripravlja. V bistvu ne bolijo jajčniki, ampak se maternica začenja raztezat in pripravljat na delo, ki ga bo opravljala naslednjih 9 mesecev. Za prsi pa lahko vsepovsod prebereš, da na začetku bolijo, saj se začenjajo mlečne žleze pripravljat da boš čez nekaj mesecev lahko dojila. V telesu je večja količina hormonov, ki vse to povzročajo. veseli se, da si noseča in brez panike. Strah in stres samo slabo vplivata nate in na malegauser posted image  

clock-img

10.10.2007, 08:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Men se zdi, da je preveliko tem odprtih na to temo.

To pikanje v trebuhu in prsih je normalno, saj se telo pripravlja. V bistvu ne bolijo jajčniki, ampak se maternica začenja raztezat in pripravljat na delo, ki ga bo opravljala naslednjih 9 mesecev. Za prsi pa lahko vsepovsod prebereš, da na začetku bolijo, saj se začenjajo mlečne žleze pripravljat da boš čez nekaj mesecev lahko dojila. V telesu je večja količina hormonov, ki vse to povzročajo. veseli se, da si noseča in brez panike. Strah in stres samo slabo vplivata nate in na malegauser posted image  

Se kar podpišem. Predvsem pa ne paničari za vsako stvar in se prepusti toku življenja in user posted image . Resno, ker men je tud že malo tečno tole na vsaki temi.

clock-img

10.10.2007, 09:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Res se malo preveč sekiraš. Sprosti se. Ali pa uporabi iskalnik. Na to temo je res ogromno tem. Ali pa pojdi v knjižnico po knjige. Saj je vseeno, koliko tem boš odprla na temo špikanja, povsod ti bomo odgovarjale, da je to normalno. user posted image

clock-img

10.10.2007, 09:39

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Saj je vseeno, koliko tem boš odprla na temo špikanja, povsod ti bomo odgovarjale, da je to normalno. user posted image

Dokler se ne bomo naveličale in ignorirale vprašanja 100x od pikice če je normalno da jo špika...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

11.10.2007, 00:40

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

Sori punce za ta vprašanja, ampak tudi ve ste (nekatere) malo nestrpne, saj je zame to prva user posted image  in sem zato bolj prestrašena in nimam pojma. Tiste, ki že imate otročke se malo spomnite na to, kako je bilo 1., jaz pa obljubim, da ne bom več toliko sitnarila! Lp! 

P.S. pa kot sem že napisala, vem, da je špikanje normalno, samo ne vem, koliko časa je normalno (a da te špika 3 tedne, 1 mesec ali 3 mesece ali celo nosečnost!)

clock-img

11.10.2007, 07:39

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Pikica nisem nestrpna, tudi jaz sem prvič noseča in tudi jaz sem imela in še vedno imam en kup vprašanj. ampak najprej uporabim iskalnik in pogledam kaj je bilo na že napisanega na moje vprašanje. če še vedno ne najdem odgovora, pa odprem samo eno temo in ne treh.
In ves čas nosečnosti se ti bo tam doli nekaj dogajalo. Špikalo, raztezalo, včasih prav bolelo ko bodo šle narazen vezi.. In na koncu nosečnosti se bo pridružila še bolečina ko bodo šle počasi narazen kosti. pridruži se čvekanju v pričakovanju  -  v mesec kamor spadaš pa boš sproti videle da se tudi tvoje so-nosečke enako počutijo.
Pa srečno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

11.10.2007, 08:06

clock-img

malamalinca

pencil-img

355

se podpišem pod scubadiver!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

clock-img

11.10.2007, 09:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

se podpišem pod scubadiver!

Jaz tudi! Od začetka do konca.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem