writing-img

Bolečine v jajčniku v zgodnji nosečnosti!

clock-img

02.04.2011, 13:11

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje: sem v začetku 8. tedna nosečnosti in danes čutim zbadajočo-topo bolečino v predelu levega jajčnika, ni neznosna, je pa moteča... imela sem tudi manjši rumeno vlecljiv izcedek. Še vedno si dajem Utrogestan.
Kaj bi lahko bil vzrok temu?
Namreč sem zelo prestrašena, to je moja 1. nosečnost po IVF, nimam še otrok, in me precej skrbi!

hvala za odgovore...

clock-img

02.04.2011, 13:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2011, 17:42

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Tudi jaz imam to (tudi nosečka po ivf icsi in grem proti 10. tednu), pa ni nič narobe. Maternica raste, območje jajčnikov je pa občutljivo zaradi stimulacije (meni je ostalo nekaj cist je zadnjič pogruntala G).

clock-img

02.04.2011, 22:29

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

ma zbadanje je v začetku nosečnosti nekaj čist normalnega. vseeno pa če so bolečine močne lahko gre tud za vnetje.
sama sem imela podoben težave pa mi je potem v 11 tednu ginekologinja povedala da imam vnetje. me je pa tud v prvi nosečnosti špikalo pa nisem imela nobenga vnetja tako da jst glih kakšne panike ne bi zganjala.

clock-img

03.04.2011, 09:47

clock-img

Maja_V.

pencil-img

245

hvala, ste me kar pomirile! 

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem