writing-img

Bolečine v jajnčnikih

clock-img

22.08.2005, 13:28

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Pozdravljene !

Danes je peti dan, odkar jemljem tablete "Primolut-nor" (zaradi nerednih menstruacij). Zadnja menstruacija je bila pred dvema mesecema. Na UZ mi je pokazalo, da imam policistične jajčnike. Ko sem zagledala te ciste, me je skoraj kap.
Je to normalno, da me jajčniki tako zelo bolijo, da komaj sedim. Trebuh imam tako otečen, napet, boleč,.... V predelu jajčnikov si otipam bulice. Izcedek je vsak dan, en dan manj, drugi dan bolj. Zebe me. Na čase imam vročino 37,5°C. Slabo se počutim, čisto sem brez moči in volje,...! Ful me vse boli v spodnjem delu. Ko pa preneham jemat te tablete, bi naj dobila M, potem pa začnem še s Klomifenom.
Če morda ve katera kaj o tem, naj mi pove oz. napiše !

clock-img

22.08.2005, 13:31

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mogoče imaš pa ovulacijo. Mene v času ovulacije full bolijo jajčniki.

clock-img

22.08.2005, 13:36

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Koliko dni pa jih moras jemat? :zmeden2:

Kako dozo pa imas? :zmeden2:

Mogoce imas vse malo bolj obcutljivo? :zmeden2: Saj, koneckoncev to so hormonske tablete...

Jaz sem bila po Dabrostonu (= Primolut) kvecjemu napeta in otecena "pod pasom".

Ce ne bos boljsa, se rajsi javi pri svoji G. Mogoce pa prevec reagiras in ti bo dozo zmanjsala?!? :zmeden2:

Samo ugibam...

Upam, da bos kmalu boljsa. :rozica:

clock-img

22.08.2005, 13:41

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Jemat jih moram 10 dni (Primolut-Nor, 5 mg tablete ). Potem naj bi 4-5 dan prišla M :hudicek:, nato pa 3 dan M :hudicek: začnem jemat Klomifen, skupaj 5 dni. Taki time-ing mi je naredil G. 13.9. pa imam pregled.

Bojim se, da ne bo kaj narobe s temi cistami.

clock-img

22.08.2005, 14:19

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz bi ti predlagala, da vseeno skočiš do svojega G.

clock-img

22.08.2005, 15:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jaz bi sploh preverila kakšni znaki naj bi bli ob jemanju prisotni in če se tvoji znaki ne ujemajo z navedenimi, potem bi brez pomislekov stopila do G.;)

clock-img

23.08.2005, 08:33

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Hvala za nasvete!
Bolj ko si berem priložena navodila v tabletah, manj vse skupaj razumem. Res me boli, ful. Ko si potipam v spodnjem predelu trebuha (okolica jajčnikov) imam bulice in boli me. Jutri G. dela popoldan, in se bom kar odpravila k njemu. Čisto sem izčrpana in čisto brez volje. Hmmmm, beda

Vseeno hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem