writing-img

Bolečine v križu

clock-img

16.09.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

user posted image  naj bi dobila čez nekaj dni.Z možem sva imela nezaščiten odnos okoli ovulacije(jo čutim-bolečina in povečana sluz).Okoli 21 dne ciklusa,me je začel bolet križ,ki me nikoli ne boli.Čutila sem tudi bolečino v spodnjem delu trebuha(podobno,kot da bom dobilauser posted image ),pa še več izcedka,se mi je pojavilo,pa občutek imam,kot,da mi je bolj vroče.Test bom kupila čez cca en teden,nič prej.
Samo zanima me,če so bolečine v križu,lahko povezane z zanositvijo?Je katera imela podobne bolečine v križu?
Doma imam že 2 otroka,pa nikoli nisem imela takih bolečin.

p.s
Anonimna sem zato,ker nekaj mojih žlahtnic zahaja na forum,pa nočem,da kaj zvedo.Bodo že,zvedele,če bo kaj res prijelo.

clock-img

16.09.2006, 22:57

clock-img

Anonimen

kupi test pa ga aredi pa boš vedla. mene križ boli kdaj pred menstruacijo pri zanositvi me ni

clock-img

16.09.2006, 23:24

clock-img

Anonimen

ja anonimna pri meni je bilo tako.križ me je tako bolel,da sem rsnićno hodila kot nekakšna starka vsa zgrbljena.Takrat nisem to povezovala  z nosečnostjo,ampak je nekaj na tem

clock-img

17.09.2006, 07:46

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mene je križ bolel ob izostanku menstre, ful.Takrat sem bila tudi noseča.drugače me nikoli ne boli in ni  bolel.tako da mogoče...

clock-img

17.09.2006, 11:06

clock-img

sun123

pencil-img

85

Anonimna mene tudi sedaj križ boli in me špika. Ali sem noseča ali pa prihajauser posted image ? Bomo videli v roku parih dni. Sej me je že dons imelo, da bi kar test naredila, samo vztrajam na 7dni zamude user posted image . Sem pač trmasta.

clock-img

17.09.2006, 16:30

clock-img

Anonimen

Punce hvala za odgovor.Se mi je zdelo,da sem nekje to res slišala,da je to možno,ampak nisem bila ziher.Zato sem vprašala.S testom bom pa še malo počakala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem