writing-img

Bolečine v križu

clock-img

02.09.2008, 09:03

clock-img

rožmarin

pencil-img

14

Pozdravljene!

Zanima me, če je imela katera kot znak nosečnosti bolečine v križu. Mene boli že cel teden. Danes bi morala dobiti user posted image , ampak nič ne kaže da bo user posted image . Pred user posted image  imam ponavadi 2 dni prej  rjav izcedek, zdaj pa samo enmal belega toka. Drugih znakov nosečnosti ni (pri prvi user posted image  so me zelo bolele prsi; ampak se je na žalost končala z abrazijo user posted image ). Počakala bom še dan ali dva potem pa gremo testirat user posted image . Nočeva prehitro, da ne bova preveč razočarana.
Zanima me še nekaj: v soboto smo imeli zabavo in sem enmal spila in 2 cigareta skadila (drugače na kadim) in me skrbi, če sem slučajno noseča, lahko kaj vpliva na zarodek. Mislim, da sem nekje prebrala, da ima zarodek na začetku  nekakšno "torbico" s hrano, ampak ne vem za koliko časa.

Hvala za vaša mnenja in vsem želim čim hitrejšo in lepo user posted image .

clock-img

02.09.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

mene boli v križu že drugi teden prav tako me bolijo prsa, sploh zjutraj imam taka težka. M po planu pa naj bi bila 5.9.
tako da ne vem, a je to znak za M ali za user posted image , nimam blage veze.
najbolj počakat.

ne ni nič narobe, če si spila malo in kadila.

clock-img

02.09.2008, 10:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene je v križu bolelo vedno pred M.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem