writing-img

Bolečine v medenici???

clock-img

23.02.2005, 11:31

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Dogaja se mi da me vsake toliko časa kar nekaj špikne tam doli:ups:. Pa ne vem kaj je to. A je možno da me boli medenica? Če ima katera podobne probleme naj mi prosim malo razloži da se ne bom žrla zaradi brezveze.
Me kr mal skrbi kaj bi to lahko bilo.:zmeden::zmeden::zmeden:

Sem pa v 22t.

LP S:nosecka: in :duda:

clock-img

23.02.2005, 11:37

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

To se jaz sprašujem že odkar sem noseča , sem pa ravno na forumu( porod in nosečnost )vprašala če ima katera isti problem , je pa kot nekakšni krč , samo mene boli desna ritnica , me moj fant zeza če mogoče nosim :duda: tam .
Ni mi jasno :(

Lp:nosecka:

clock-img

23.02.2005, 12:33

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Rozi81, tudi mene občasno špika včasih pa kar fajn šikne levo v spodnjem delu trebuha, pa če pedolgo sedim, me bolijo ritne kosti, pa sramne kosti tudi tko da mislim da so to RADOSTI NOSEČNOSTI. Boli me že skos, z našim :duda: pa je vse v redu.

LP CIPRESA

clock-img

23.02.2005, 13:06

clock-img

Anonimen

Po mojem je to normalno.
Mene pa trtica fajn boli :zmeden:

Ampak...tudi jaz mislim, da to vse paše zraven :)-

clock-img

23.02.2005, 13:57

clock-img

b.j.n.

pencil-img

134

tud mene tam doli vse boli, posebej ce dolgo sedim. Pa trtica, ulala, kot bi z rolarji padla nanjo. Je pa res to, da baje nosim bolj zadaj ..... no to se mi tudi na moji veliiiiiiiiiki riti pozna. haha

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem