cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v sp. delu trebuha po orgazmu

clock-img

28.10.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

Sem v zgodnji nosečnosti (7t) in odkar sem noseča se mi je spolni apetit nenormalno povečal. Do sedaj vse lepo in prav.
Problem nastane po orgazmu, ko me zagrabijo strašni nevzdržni krči, kateri minejo po približno petih minutah.

Morda veste kje je vzrok in kdaj izgine ta bolečina po seksu?

clock-img

28.10.2007, 12:01

clock-img

Anonimen

>Dokler ne bodo ti krči prišli brez razloga, mislim, da se nimaš kej bat. Pa čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

Jaz pa ne vem, če je to ravno res, da se nima kaj bat. No, saj mogoče je, ampak mogoče pa tudii ne. A ni tako, da nekaj v spermi povroči krčenje maternice oziroma pospeši tudi popadke proti koncu nosečnosti? Tako da sklepam, da če nosečnost mogoče ni ravno čisto "po reglcih" ali kako naj se izrazim, znajo biti ti krči mogoče tudi nekaj, kar ni ravno najbolje.
Ne vem, ampak mislim, da bi jaz na tvojem mestu počakala s spolnim življenjem do pregleda, nato pa bi se pozanimala pri ginekologu, kako je s tem. Ali pa pokliči G in ga vprašaj.

clock-img

28.10.2007, 16:49

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

tudi jaz bi počakala na pregled. malo se vzdržita... mogoče ne bo treba dolgo! user posted image

clock-img

28.10.2007, 17:21

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Tud men se je dogajalo neki tazga. Mogoče ne tolk močni krči, ampak definitivno bolečine. In sm pol mojmu povedala, pa sva se zmenila, da do prvega pregleda počakava. Takrat je blo sicer vse vredu, ampak je mene čist minila želja do sexa. Na drugem pregledu (sem namreč v 12. tednu) sm pa vprašala G, kako je s sexom, pa je rekel, da mi odsvetuje (ne vem zakaj, ker je rekel, da je drgač vse vredu). Da mogoče lahko nadaljujeva drug mesec, vendar naj takrat "počasi in žalostno" in da se penis ne sme dotikat materničnega vratu in da ne sme biti "udarcev" na trebuh. Kar pomeni nežno.... Tko da tud moj predlog....vzdržnost do potrditve G, da lahko user posted image ...sej gre...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem