cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v trebuhu

clock-img

21.12.2004, 19:58

clock-img

tia

pencil-img

969

Pozdrav vsem skupaj,
sem v začetku nosečnosti( 6 3/7) to je sedaj tretja moja nosečnost.Prvi dve sta se končali s ss:((:((,zato me je malce strah.
Namreč že tretji dan me boli trebuh,danes je bilo grozno,tako je bolel da mi se je začela hrana postavljat.Pa nevem kaj naj naredim ali naj grem k zdravniku ali pa počakam.Povejte ,svetujte mi sem v strahu da nebi spet prišlo do ss,da niso to kakšni znaki.Slabo mi ni le mogoče imam občutek slabosti.
Pregled pri G. imam komaj 29.12.,zato nevem kako bom zdržala do tečas.

Hvala za odgovore,pa se kaj slišimo.

pa pa

Tia

:zmeden2:

clock-img

21.12.2004, 20:47

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Pozdravljena Tia!

Jaz na tvojem mestu ne bi čakakla do pregleda in tvegala,mogoče pa ni nič hudega -torej ti svetujem da raje obiščeš kar dežernega gin. ali pa jutri zjutraj svojega gin.. Tia upam da bo vse vredu z tvojim sončkom in tudi ti se dobro drži.

Lp.Ani:nosecka:

clock-img

21.12.2004, 21:17

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Draga :rozica: tia :rozica:

Tudi jaz ti svetujem, da greš čimprej h G. Bolje, da greš brez veze kot, da bi si kaj očitala,...

Držim pesti in verjemem, da je vse v redu! :metulj:

LP Pia73

clock-img

21.12.2004, 22:16

clock-img

snezka

pencil-img

50

Držim pesti zate Tia.

Lp,:)

clock-img

21.12.2004, 23:01

clock-img

barby*

pencil-img

529

Tudi jaz držim pesti da bo tokrat vse OK:angel:

clock-img

23.12.2004, 12:47

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hojla!

Pojdi na urgenco, da te pregledajo. Boš videla, saj bo vse dobro. Držim pesti zate in za :duda:. Sporoči, kako je šlo.

lp

Sončnica:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem