writing-img

Bolero

clock-img

06.09.2011, 15:52

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Punce nujno rabim vašo pomoč. V soboto grem na neko poroko in bi nujno rabila črn bolero za čez oblekico, št 44 oz XL. A se keri sanja kje bi to zdej lahko dobila? Vem da jih je bilo na začetku poletja še povsod polno, ampak zdaj bo pa verjetno kriza a ne? Torej, zelo bom vesela, če mi kera lahko pomaga!
LP

clock-img

06.09.2011, 16:18

clock-img

tresk

pencil-img

84

Ni dolg nazaj ko sem jih vidla v Qlandiji v Kranju mislim da v Newyorkerju

clock-img

06.09.2011, 16:30

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

C&A Celje, enih 10 dni nazaj so imeli veliko bolerc, skor v vseh barvah.user posted image

clock-img

06.09.2011, 18:06

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Od kod pa si?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

06.09.2011, 19:02

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Drugač iz Gorenjske. Hvala vsem, ja sem po prvem psotu takoj letela v Qlandio v Kr, pogledat v NY, ampak jim je zmanjkalo črnih user posted image No potem pa sem za vsak slučaj skočila še v C & A pa so jih imeli user posted image Tko da hvala lepa, bolero je že doma user posted image

clock-img

06.09.2011, 20:49

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Drugač iz Gorenjske. Hvala vsem, ja sem po prvem psotu takoj letela v Qlandio v Kr, pogledat v NY, ampak jim je zmanjkalo črnih user posted image No potem pa sem za vsak slučaj skočila še v C & A pa so jih imeli user posted image Tko da hvala lepa, bolero je že doma user posted image

Super, samo da si našla.user posted image user posted image

clock-img

07.09.2011, 09:20

clock-img

Andeja

pencil-img

43

Jassika, ali mogoče veš, ali imajo v C&A tudi bele bolerote?
Jaz pa že celo večnost iščem belega, pa ga nikjer ne dobim. Jih je mogoče katera v zadnjem času kje videla? Me pa tudi za Gorenjsko zanima.

clock-img

07.09.2011, 12:41

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Andreja, v C&A sem vidla samo črne - take bolj elegantne, iz bolj finega materiala. Me je pa vprašala kake rabim a bolj fany al bl ordinary - tko da zna bit da majo tut še kake druge - tudi barve. v NY pa sem vidla samo rjave - oker, rdeče, zelene, plave - ma so sve čudne retro barve, meni user posted image Belih pa žal nisem vidla nikjer

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni