cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolniška-če mogoče katera ve

clock-img

24.11.2012, 09:20

clock-img

yenny

pencil-img

415

Zaradi določenih zdravstvenih težav sem bila nekaj mesecev na bolniški.
Prejšnji teden mi je komisija zaključila bolniško,šla sem v službo in se tudi sama prepričala,da je moje zdravstveno stanje sicer boljše,nisem pa še sposobna opravljati svojega dela.user posted image
Ne gre zato,da se mi ne da,ali pa,da bi na vsak način želela biti doma,daleč od tega,enostavno nisem sposobna.user posted image
Nekaj sem brala,da osebni zdravnik ne more odpreti ponovne bolniške za isto diagnozo,kot ti je komisija zaključila bolniško.user posted image
Kaj lahko sploh naredim?user posted image

clock-img

24.11.2012, 09:25

clock-img

benika

pencil-img

7793

Seveda ti lahko ponovno da predlog za podaljšanje bolniške. Greš nazaj. poveš. da si delala. da nisi sposobna za delo in ti ponovno odpre bolniško. Je pa res, da mora med prekinitvijo iz strani komisije ter ponovnim odprtjem bolniške minit nekaj časa. Koliko pa nisem ziher. Mojemu partnerju so na tak način podaljševali bolniško.

clock-img

24.11.2012, 09:27

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Na vsako stvar se lahko pritožiš. Če je rok za pritožbo že potekel, pač napišeš, da si to ugotovila šele, ko si šla delat. Vendar tudi tu moraš paziti, da ne preteče (ne vem na pamet koliko dni, bi morala pogledati) verjetno ne manj, kot 15 dni, od dneva ugotovitve tvojega stanja. Zraven. Priložiš še mnenje zdravnika, delodajalca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem