writing-img

Bolniška-stimulcija

clock-img

20.11.2008, 12:49

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Na moji firmi ti odtegnejo celo stimulacijo,če si več kot tri dni na bolniški.Sicer gre za znesek130e!Mislim pa,da ni  to po zakonu...??

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

20.11.2008, 13:13

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Na moji firmi ti odtegnejo celo stimulacijo,če si več kot tri dni na bolniški.Sicer gre za znesek130e!Mislim pa,da ni  to po zakonu...??

na naši firmi nič ne dajo stimulacije,če si na bolniški,pa ni važno al si en dan al pa cel mesec.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.11.2008, 14:00

clock-img

aluš

pencil-img

704

V moji prejšnji službi, si bil tri mesece brez stimulacije, če si bil na bolniški samo en dan. No, to je bila v bistvu nagrada za nebolovanje. Pa potem si dobil prve tri mesece majhen tnesek, naslednje tri malo večji in deseti mesec po zadnji bolniški celo stimulacijo. Bilo pa je to 40 eur.

Drugače pa stimulacije iz kakršnega koli naslova uspešnosti ipd. sploh nismo "poznali".

Če je prav ali ni. Sigurno imate v pravilnku zapisano kako je prav. In če noter tako piše kot so ti obračunali, je prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem