writing-img

Bolniška prek ZZZS-kam se obrnit

clock-img

23.12.2008, 14:19

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Konec decembra mi poteče pogodba, sem pa na bolniški zaradi rizične nosečnosti (porodniško nastopim 7.marca). Tu na RR sem brala, da ti po preteku pogodbe pripada še en mesec bolniške prek ZZZS-ja. Kam pa se moram obrnit-direktno na ZZZS ali kam drugam? Hvala za pomoč!

clock-img

23.12.2008, 14:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja jaz sem to koristila, samo ne vem če sem morala kaj hodit na ZZZS. Mislim da je meni uredila v službi. Vseeno raje pokliči.

clock-img

23.12.2008, 14:31

clock-img

lejci86

pencil-img

114

oglasit se moraš na zzzs. oz.pokliči tja in prašaj kakšno dokumentacijo moreš prinest da ne boš hodili gor in dol.

clock-img

23.12.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

Se moraš kar tam oglasit.

clock-img

23.12.2008, 14:55

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Hvala punce. Pa se tam oglasim po preteku pogodbe ali se moram že prej?

clock-img

23.12.2008, 18:39

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Predlog mora dati osebna zdravnica, ne vem, če lahko sama direktno urejaš, saj nimaš vse dokumentacije.

clock-img

23.12.2008, 19:39

clock-img

Anonimen

Ko dobiš knjigo pri delodajalcu in si takrat še v bolniški, mora os. zdravnik poslat na komisijo, da ZZZS dobi odločbo za teh 30 dni. Brez tega ne gre. Ne vem pa kako je, če si že na bolniški več kot 30 dni in že imaš odločbo o nadaljevanju bolniške.user posted image Oglasi se tam , ker moraš itak izpolnit obrazec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem